Soru Hangi Gamepadi Önerirsiniz

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
fc25 ve forza 4için bir gamepad arayışı içindeyim 2,3gamepad buldum başka önerileri ve içinden hangisinin daha iyi olduğunu cevaplamanızı bekliyorum.bütçe 2k

8bitdo ultimate 2c nin güzel bir modelini daha buldum setup rengiyle uyumlu ama 300tl fark var bence değer bu gamepadi alırsam gizala.com.tr adresinden alacağım

1742152472158.png

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
sizce amazondaki bu satıcı güvenilirmidir birde yurtdışı satıcısımı

Son düzenleme:
KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
msi gc 30 v2 öneririm bende düz kablolu 20 v2 versiyon var. 2yıldır sorunsuz kullanıyorum en güzel özelliği tak çalıştır olması.
ölü bölge biraz cokmus bide hall efect yok yıl olmuş 2025 hall efect önemli bir faktör benxe

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
772
ölü bölge biraz cokmus bide hall efect yok yıl olmuş 2025 hall efect önemli bir faktör benxe
ölü bölge düz gc20 ve gc30larda var. v2 modellerinde sorunsuz. bu arada gizaladan da alışveriş yapmıştım iyi bi satıcı. ilk gamepadimi oradan aldım. denedim sorunlu cıkıncı direkt iade almışlardı. kargolaması da iyi. deneyimlerim bu şekilde yardımı olur umarım.

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
ölü bölge düz gc20 ve gc30larda var. v2 modellerinde sorunsuz. bu arada gizaladan da alışveriş yapmıştım iyi bi satıcı. ilk gamepadimi oradan aldım. denedim sorunlu cıkıncı direkt iade almışlardı. kargolaması da iyi. deneyimlerim bu şekilde yardımı olur umarım.
tesekkürler deneyimlerini paylastığın için ya fantech shooter 3 yada ultimate 2c alıcam gibi

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
sipariş ediceğim yakın tarihde sizce 8bitdoultimate 2c mi yoksa fantech shooter 3 mü?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
772
sipariş ediceğim yakın tarihde sizce 8bitdoultimate 2c mi yoksa fantech shooter 3 mü?
8bit cok basit duruyor fantech iyi gibi

burada birisi incelemiş detaylı bak istersen
edit: bende okudum rehberı amazondan yorumlara da baktım 8bitte iyiymiş ihtiyacım olsa tercih ederim

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
8bit cok basit duruyor fantech iyi gibi

burada birisi incelemiş detaylı bak istersen
edit: bende okudum rehberı amazondan yorumlara da baktım 8bitte iyiymiş ihtiyacım olsa tercih ederim
emin olamadım ya 2side çok güzel ama en azından hangisini alırsam alayım pişman olmam pusat felanda alabilirdim araştırmayıp

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
o da doğru

aliexprestekine baktın mı
baktımda renklerini beğenmedim alırsam attığım siyah olanı alacağım galiba set up da siyah kırmızı benim renk uyumu yapmaya çalışıyorum

gizala dan alcağım güvenilirmiş birde iade olayındada yardımcı oluyorlarmış

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
772
baktımda renklerini beğenmedim alırsam attığım siyah olanı alacağım galiba set up da siyah kırmızı benim renk uyumu yapmaya çalışıyorum

gizala dan alcağım güvenilirmiş birde iade olayındada yardımcı oluyorlarmış
evet dediğim gibi bende pozitif deneyim yaşadım 8bitin en güzeli de siyah renk valla

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri