Hangi GPU Daha İyi Hangisini Almalıyım

Yavuz42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Inno3d 4070 super dual
Galax 4070 super o.c dual
Arasında Hangisini Almalıyım sıcaklık değerleri ve coil whine varmı acaba kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmu

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Inno3d 4070 super dual
Arasında Hangisini Almalıyım sıcaklık değerleri ve coil whine varmı acaba kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmu
Hangi modelleri? Marka olarak soğutması galax ın daha iyi diye biliyorum

KS

Yavuz42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Inno3d 4070 super dual
Diğer forumları inceledim: galax biraz ses yapıyormuş inno3d soğutması daha iyiymiş evet

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Coil whine konusunda çok ses yaparmı acaba kaç faz var boardda bilgin varmı ustam

Coil whine konusunda bilginiz varmı ustam
Board için bir bilgi ve ya görsele rastlamadım. Coil Whine Asus Rog da bile oluyor artık günümüz kartlarının çoğunda maalesef var o yüzden kesin bir şey söylemeyeceğim.

KS

Yavuz42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Board için bir bilgi ve ya görsele rastlamadım. Coil Whine Asus Rog da bile oluyor artık günümüz kartlarının çoğunda maalesef var o yüzden kesin bir şey söylemeyeceğim.
Bende baktım board görseline ama bulamadım palit almıştım kasanın cam kapalıyken duyulunca iade ettim kasa kapalıyken duyulmasa yeterli aslında benim için

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Bende baktım board görseline ama bulamadım palit almıştım kasanın cam kapalıyken duyulunca iade ettim kasa kapalıyken duyulmasa yeterli aslında benim için
Buldum hocam. Yanlış saymadıysam 7 faz
inno3d-rtx-4070-super-twin-graphics-card-review-13.jpg
inno3d-rtx-4070-super-twin-graphics-card-review-15.jpg

Son düzenleme:
KS

Yavuz42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Büyük ihtimal coil whine olucak o zaman çünkü 7 faz 220 watt için az diye biliyorum ben karta sahip olan deneyimleyen arkadaşlar yokmu acaba

KS

Yavuz42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Evet bunun farkındayım ama 7 faza oranla daha düşük bir ihtimal diye biliyorum

Telefonunu Çıkra

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Bulabildiğim en net iki testler şu. Bunlara göre Galax daha serin duruyor.

Şu videoda da testler var ancak genelde Native çözünürlük değil

KS

Yavuz42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
evet testlerdede sıcaklık değerleri güzel faz sayısının innodan fazla oldugunuda arkadaş söyledi şansım varsa coil whinesiz olursa gayet güzel olur şu anlık tercihim galax olucak gibi

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
evet testlerdede sıcaklık değerleri güzel faz sayısının innodan fazla oldugunuda arkadaş söyledi şansım varsa coil whinesiz olursa gayet güzel olur şu anlık tercihim galax olucak gibi
Sakınılan göze çöp batar genelde. Şans işi o rog serisinde bile oluyor.

KS

Yavuz42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
palit vardı battı çöp şimdi çıksın diye uğraşıyoruz ama bakalım nasip hocam sağlık olsun artık ben pek kulaklık kullanmıyorum mmorpg oynadıgım için o yüzden ses biraz rahatsız ediyor

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Evet bunun farkındayım ama 7 faza oranla daha düşük bir ihtimal diye biliyorum
gigabyte ın en dandik versiyonunu 1.5 yıldır aktif kullansamda hiçbir sorun yok, bütçeniz varsa gigabyte da bakabilirsiniz, rog suprim gibi modellerde bile coil whine olabiliyor çünkü, gigabyte da pek coil whine a denk geleni rastlamadım diğer markalara göre, bütçeniz varsa gaming serisi ideal cw çıksa bile kulaklığı takıp oyun/müzik açınca birşey duyulmuyor genel itibariyle zaten, arıza söz konusu olmadığı için çok önemli değil bence

KS

Yavuz42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
gigabyte ın en dandik versiyonunu 1.5 yıldır aktif kullansamda hiçbir sorun yok, bütçeniz varsa gigabyte da bakabilirsiniz, rog suprim gibi modellerde bile coil whine olabiliyor çünkü, gigabyte da pek coil whine a denk geleni rastlamadım diğer markalara göre, bütçeniz varsa gaming serisi ideal cw çıksa bile kulaklığı takıp oyun/müzik açınca birşey duyulmuyor genel itibariyle zaten, arıza söz konusu olmadığı için çok önemli değil bence
evet bütçem olsa bende msi veya asus markalarına bakmak istiyorum ama malesef 24k bütçe var o yüzden paliti denedim soğutma performansıda çok iyi değildi ve coil whine çıktı o yuzden inno ve galaxdan birini daha deneyim diyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri