Hangi modelleri? Marka olarak soğutması galax ın daha iyi diye biliyorumInno3d 4070 super dual
Galax 4070 super o.c dual
Arasında Hangisini Almalıyım sıcaklık değerleri ve coil whine varmı acaba kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmu
Inno3d soğutma olarak bir tık öndeInno3d 4070 super dual
Arasında Hangisini Almalıyım sıcaklık değerleri ve coil whine varmı acaba kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmu
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MDABCD)Hangi modelleri? Marka olarak soğutması galax ın daha iyi diye biliyorum
Diğer forumları inceledim: galax biraz ses yapıyormuş inno3d soğutması daha iyiymiş evetInno3d 4070 super dual
Coil whine konusunda çok ses yaparmı acaba kaç faz var boardda bilgin varmı ustamDiğer forumları inceledim: galax biraz ses yapıyormuş inno3d soğutması daha iyiymiş evet
Coil whine konusunda bilginiz varmı ustamInno3d soğutma olarak bir tık önde
Board için bir bilgi ve ya görsele rastlamadım. Coil Whine Asus Rog da bile oluyor artık günümüz kartlarının çoğunda maalesef var o yüzden kesin bir şey söylemeyeceğim.Coil whine konusunda çok ses yaparmı acaba kaç faz var boardda bilgin varmı ustam
Coil whine konusunda bilginiz varmı ustam
Bende baktım board görseline ama bulamadım palit almıştım kasanın cam kapalıyken duyulunca iade ettim kasa kapalıyken duyulmasa yeterli aslında benim içinBoard için bir bilgi ve ya görsele rastlamadım. Coil Whine Asus Rog da bile oluyor artık günümüz kartlarının çoğunda maalesef var o yüzden kesin bir şey söylemeyeceğim.
Buldum hocam. Yanlış saymadıysam 7 fazBende baktım board görseline ama bulamadım palit almıştım kasanın cam kapalıyken duyulunca iade ettim kasa kapalıyken duyulmasa yeterli aslında benim için
Galax 9 faz onu da tercih edebilirsin sıcaklık olarak üzmezBüyük ihtimal coil whine olucak o zaman çünkü 7 faz 220 watt için az diye biliyorum ben karta sahip olan deneyimleyen arkadaşlar yokmu acaba
Ustam dokuz faz oldugundan eminsen galax tercih edicem sessizlik açısından board bulmadım onunda ama eminsen sana güvenip onu tercih edicemGalax 9 faz onu da tercih edebilirsin sıcaklık olarak üzmez
Sakınılan göze çöp batar genelde. Şans işi o rog serisinde bile oluyor.evet testlerdede sıcaklık değerleri güzel faz sayısının innodan fazla oldugunuda arkadaş söyledi şansım varsa coil whinesiz olursa gayet güzel olur şu anlık tercihim galax olucak gibi
gigabyte ın en dandik versiyonunu 1.5 yıldır aktif kullansamda hiçbir sorun yok, bütçeniz varsa gigabyte da bakabilirsiniz, rog suprim gibi modellerde bile coil whine olabiliyor çünkü, gigabyte da pek coil whine a denk geleni rastlamadım diğer markalara göre, bütçeniz varsa gaming serisi ideal cw çıksa bile kulaklığı takıp oyun/müzik açınca birşey duyulmuyor genel itibariyle zaten, arıza söz konusu olmadığı için çok önemli değil benceEvet bunun farkındayım ama 7 faza oranla daha düşük bir ihtimal diye biliyorum
evet bütçem olsa bende msi veya asus markalarına bakmak istiyorum ama malesef 24k bütçe var o yüzden paliti denedim soğutma performansıda çok iyi değildi ve coil whine çıktı o yuzden inno ve galaxdan birini daha deneyim diyorumgigabyte ın en dandik versiyonunu 1.5 yıldır aktif kullansamda hiçbir sorun yok, bütçeniz varsa gigabyte da bakabilirsiniz, rog suprim gibi modellerde bile coil whine olabiliyor çünkü, gigabyte da pek coil whine a denk geleni rastlamadım diğer markalara göre, bütçeniz varsa gaming serisi ideal cw çıksa bile kulaklığı takıp oyun/müzik açınca birşey duyulmuyor genel itibariyle zaten, arıza söz konusu olmadığı için çok önemli değil bence