Hangi hazır sistemi alsam bilemedim yardım edin lütfen

İbolazs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba valorant oynamak için bir pc almak istiyorum arada yayınlarda açacağım hangi pcyi alsam bilemedim yardımcı olur musunuz? Benim için uzun ömürlülük ve kullanışlılık önemli. Lise öğrencisiyim uzun süre sisteme upgrade atamayabilirim. Pc hocasının sistemini 5600x ile mi alayım yoksa incehesaptan webtekno souldashi 5600 ile mi alayım? Başka bir sistem öneriniz varsa yazabilirsiniz

ByZeyd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Merhaba valorant oynamak için bir pc almak istiyorum arada yayınlarda açacağım hangi pcyi alsam bilemedim yardımcı olur musunuz? Benim için uzun ömürlülük ve kullanışlılık önemli. Lise öğrencisiyim uzun süre sisteme upgrade atamayabilirim. Pc hocasının sistemini 5600x ile mi alayım yoksa incehesaptan webtekno souldashi 5600 ile mi alayım? Başka bir sistem öneriniz varsa yazabilirsiniz
Bütçe belirtirsen iyi olur ayrıca 1-2 hafta sonra pc hocası yeni sistem yayınlayacak 13-14k arasında olacağını düşünüyorum onu da bekleyebilirsiniz.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bir kaç haftaya pc hocası yeni sistem çıkaracak bekleyin.

KS

İbolazs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu dediklerimden iyisi çıkar mı bütçe 13-14k

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri