Hangi Interneti Seçmeliyim

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
90
1711399835870.png

türknet bunu veriyor.
süperonline ise fiber 25mbps veriyor hangisi seçmek mantıklı

medium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Türk telekom, Türknet kullandım ve şuan Millenicom kullanıyorum. Geçişlerimin sebebi fiyattı. Onun haricinde çok bir olayı yok fakat müşteri hizmetleri iyi olan birini seçmende yarar var diye düşünüyorum. Millenicom da arıza kaydı oluşturdum ve arayıp durmama rağmen gelmediler. Eternet kablosu kopmuş apartmanda ben düzelttim anca öyle.

3 internette de hız sorunu yaşamadım veya ping. Tek sorun müşteri hizmetleri

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
sabit 74 verebiliyosa güzel. Türknet hiç kullanmadım. İyi diyende var kötü diyende gerçi her firma için böyle. 10-12 yıldır minimum superonline kullanıyorum memnunum alt yapı düzgün olduğunu için bizim orda pek sorun yaşamadım. Modem eskiyince gerek modem, kablo sıkıntı olunca gerek kabloyu yeniledik superonline tarafından.Sorun oldugundada 2-3 gün içinde geldiler. Süperonline hakkında diyebileceklerim bu kadar. Diğer servis sağlayıcısı içinde kullanan birinden yorum alman daha dogru olur. ayrıca 25mbps ile 50mbps arası fiyat farkı online başvuruda daha az ve daha uyguna gelebiliyor. İstersen tekrar bir göz at.

favian

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Ekli dosyayı görüntüle 32885
türknet bunu veriyor.
süperonline ise fiber 25mbps veriyor hangisi seçmek mantıklı
Türknet öneririm kesinlikle benim altyapım 100 mbps destekliyor diye gözüküyor ama türknet 250 mbps kadar verebiliyor yüksek ihtimal sizinkide orda yazandan fazla verir 1 yıldır herhangi bir düşüş yada ping yükselmeside yaşamadım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri