amd al bence daha mantıklıİ7 13700K / i7 14700K oynadığım oyun türü MMORPG hangisini tercih etmeliyim? Yoksa başka alternatif bir işlemci varmı Intel serisi
Hocam şimdi aklıma şöyle bişe geldim maddi olarak istediğim durumu olusturamadim Intel b580 li bir sistem yapsam diyorum 1080 p de beni Max 2 yıl götürsün yeter mmorpg oynuyorum zaten stabil 60 FPS alsam yeterli varmı bı sistem önerin. Toplama veya hazır sistem olarakamd al bence daha mantıklı
o zaman 4060 7500f bir sistem alabilirsin mmorpg oynuyorsan intel kartları şuan tam stabilize değil bende metin2 oynuyorum 4060 ekran kartı 5600 işlemci var ön bellek daha fazla olduğu için 32mb yani daha iyi performans alıyorum şuanHocam şimdi aklıma şöyle bişe geldim maddi olarak istediğim durumu olusturamadim Intel b580 li bir sistem yapsam diyorum 1080 p de beni Max 2 yıl götürsün yeter mmorpg oynuyorum zaten stabil 60 FPS alsam yeterli varmı bı sistem önerin. Toplama veya hazır sistem olarak
4060ti 7500f 32 GB ram 1 TB SSD li bir sistem kaça toplarım oynadığım mmorpg BlackDesert ve Throne and Liberty bu oyunlarda sorun yasatirmio zaman 4060 7500f bir sistem alabilirsin mmorpg oynuyorsan intel kartları şuan tam stabilize değil bende metin2 oynuyorum 4060 ekran kartı 5600 işlemci var ön bellek daha fazla olduğu için 32mb yani daha iyi performans alıyorum şuan
Piyasayı bilmiyorum ama bütün oyunları orta ayarda 60 fps üstü oynatır dediğin sistem.4060ti 7500f 32 GB ram 1 TB SSD li bir sistem kaça toplarım oynadığım mmorpg BlackDesert ve Throne and Liberty bu oyunlarda sorun yasatirmi
Max 40 50 arası bişe dahada FP ürünü olursa iyi olur beni 2 veya 3 sene götürecek bir sistem arıyorumBütçeni bilmiyorum ancak üst fps 1080p sistem istiyorsan rx 7700xt bakabilirsin.
Piyasayı bilmiyorum ama bütün oyunları orta ayarda 60 fps üstü oynatır dediğin sistem.
Hazır sistem önerisi yapabilirim.Ma
Max 40 50 arası bişe dahada FP ürünü olursa iyi olur beni 2 veya 3 sene götürecek bir sistem arıyorum
Varsa link alabilirmiyim ekran kartı Nvidia olsa fiyat olarak daha makul duruyor 4060tiHazır sistem önerisi yapabilirim.
Yapıyorum ama normalde hazır olduğu parçaları gosteriyor![]()
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS AMD Radeon RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Özelleştirmelerle böyle alabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 41055
Seni 5 sene götürür bu sistem.
Ne anlamadım.Yapıyorum ama normalde hazır olduğu parçaları gosteriyor
Tamam hocam senin ozellestirdigin şekilde ekledim sepetime çok teşekkür ederim ilgi alakan içinNe anlamadım.