CORSAIR 3000D 3xAR120 RGB FANLI MidT ATX SİYA - PttAVM.com - 2024
CORSAIR 3000D 3xAR120 RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA CORSAIR 3000D 3xAR120 RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA - 2024
Knk fiyat olarak sorumuyom hangisi daha iyi kalite olarak her bakımdanSelamlar hocam, iki kasanın da kendine göre özellikleri ve en önemlisi fiyat farkı var. Lian li kasasının içerisinde stok fanlar bulunmaz. Sizin ekstra 120mm fan almanız gerekir bu sebeple gördüğünüz fiyatı da aşar bu kasa.
Corsair'in modelinde kasanın tepesine 240mm'ye kadar sıvı soğutma radyatör desteği bulunuyor. Elinizde 360mm sıvı soğutma varsa bunu öne monte etmeniz gerekir.
Şöyle bir model önerebilirim: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,734057791.html
(Fiyatı biraz zamlı haberiniz olsun.)
Ben corsair derim mesh olması açısından önü üstü full mesh ama diğer kasada ön cam üst az mesh yani alsam corsairi alırdım ki benim kasamda corsair zatenKnk fiyat olarak sorumuyom hangisi daha iyi kalite olarak her bakımdan
Lian li kalite olarak üst seviyedir. Dokunduğun elini attığın her noktada montaj yapan için de kullanan için de kaliteli hissettirir.Knk fiyat olarak sorumuyom hangisi daha iyi kalite olarak her bakımdan