Hangi Kasa Daha Iyi

Mehmet66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Screenshot_20241216_001122_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20241216_001158.jpg
corsair 3000d airflow yoksa lian Li dynamic sizce hangisi renk olarak sormuyorum kalite olarak hangisi daha kaliteli

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
ikisi de güzel ama Li anli derim

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Selamlar hocam, iki kasanın da kendine göre özellikleri ve en önemlisi fiyat farkı var. Lian li kasasının içerisinde stok fanlar bulunmaz. Sizin ekstra 120mm fan almanız gerekir bu sebeple gördüğünüz fiyatı da aşar bu kasa.

Corsair'in modelinde kasanın tepesine 240mm'ye kadar sıvı soğutma radyatör desteği bulunuyor. Elinizde 360mm sıvı soğutma varsa bunu öne monte etmeniz gerekir.

Şöyle bir model önerebilirim: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,734057791.html

(Fiyatı biraz zamlı haberiniz olsun.)

KS

Mehmet66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar hocam, iki kasanın da kendine göre özellikleri ve en önemlisi fiyat farkı var. Lian li kasasının içerisinde stok fanlar bulunmaz. Sizin ekstra 120mm fan almanız gerekir bu sebeple gördüğünüz fiyatı da aşar bu kasa.

Corsair'in modelinde kasanın tepesine 240mm'ye kadar sıvı soğutma radyatör desteği bulunuyor. Elinizde 360mm sıvı soğutma varsa bunu öne monte etmeniz gerekir.

Şöyle bir model önerebilirim: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,734057791.html

(Fiyatı biraz zamlı haberiniz olsun.)
Knk fiyat olarak sorumuyom hangisi daha iyi kalite olarak her bakımdan

Shiva7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Ben corsair derim mesh olması açısından önü üstü full mesh ama diğer kasada ön cam üst az mesh yani alsam corsairi alırdım ki benim kasamda corsair zaten

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Lian li kalite olarak üst seviyedir. Dokunduğun elini attığın her noktada montaj yapan için de kullanan için de kaliteli hissettirir.

Ama kaliteye hava akışını da eklersek akvaryum modellerin bir tık geride olduğunu söyleyebilirim. Parçalar daha çok ısınabilir. Kaç adet fan koyduğun önemli olmuyor bazı durumlarda.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri