Hangi Kasayı Almalıyım? (5K-7K Arası)

Komutan Logar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Selamlar,

En fazla 7k bütçemiz var. 360mm soğutucu kullanıyorum. 1000 watt yada 1200 watt'lık bir güç kaynağım var. Sadece kasa arıyorum. Önerilere de açığım

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

Komutan Logar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
En fazla 7k bütçemiz var. 360mm soğutucu kullanıyorum. 1000 watt yada 1200 watt'lık bir güç kaynağım var. Sadece kasa arıyorum. Önerilere de açığım
Td500 v2 olabilir

KS

Komutan Logar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Arctic 360mm öneririm en iyi soğutucu olarak geçer kendisi
Yok onu yazmıştın bana tekrardan sağolasın şuan önerdiklerinden biri asus rog ryuo ııı 360 almayı düşünüyorumda hazrı sistemelrde bu önerilen kasanın soğutucusunu görmüştüm ondan sordum.

Bu kasa mükemmel bişey şiddetle tavsiye ederim İşlemci nedir
İ9 13900k
asus rog ryuo ııı 360 soğutucu veya arctic liquid freezer ii 360 bunu alacam da asusa daha yakınım.
Birde sıvı termal macun almayı düşünüyorum içinde civa mı ne varmış. Soğutucu ve kasaya ek olarak.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Yok onu yazmıştın bana tekrardan sağolasın şuan önerdiklerinden biri asus rog ryuo ııı 360 almayı düşünüyorumda hazrı sistemelrde bu önerilen kasanın soğutucusunu görmüştüm ondan sordum.

İ9 13900k
asus rog ryuo ııı 360 soğutucu veya arctic liquid freezer ii 360 bunu alacam da asusa daha yakınım.
Birde sıvı termal macun almayı düşünüyorum içinde civa mı ne varmış. Soğutucu ve kasaya ek olarak.

Dikkatli sürersen mükemmel birsey sıvı termal macun

KS

Komutan Logar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Dikkatli sürersen mükemmel birsey sıvı termal macun

Yani çok fazla derecenin düştüğünü gördüm. Asus rog ııı alıp güzel bir kasa alıp bu macunu sürücez. Daha da ısınmaz diye düşünüyorum en azından 70-85 aralarında takılır 90 olmaz.

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
KS

Komutan Logar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

all

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Asusun bi kasası var tank mübarek ben alacaktım son anda sistemi alırken kaçırdım görmedim.Size linki bulup atayım

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-gt502-temperli-cam-siyah-kasa-p-HBCV00004KOUGM?magaza=Hızlı+Stok&url_src=and-product-detail fiyatı çok artmış ya

vedat1966

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
11. nesil i5 ve Msi 3060ti ekran kartlı bir sistemim var kasası da evde boşta duran mini kasa. Şu yaz aylarında ekran kartının ısısı 90 dereceleri görünce kasanın yan kapağını reklam panolarında kullanılan plastik malzeme ile değiştirip ekran kartının kasa ile olan boşluğuna gelen kısma (yan tarafa) iki adet 8 cm'lik fan (ekran kartı ile kasa arasında kalan boşluk ancak bu kadar. Kasanın küçük olmasından dolayı hava akışı ekran kartı üzerinde sağlanamadığı için ısınıyor maalesef) ön tarafa da 12 cm.lik ek bir fan ekledikten sonra 78-80 derecelerde çalışmaya başladı. Ventus olan kartlar için bu ısı normal değerler arasında mıdır?

KS

Komutan Logar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
11. nesil i5 ve Msi 3060ti ekran kartlı bir sistemim var kasası da evde boşta duran mini kasa. Şu yaz aylarında ekran kartının ısısı 90 dereceleri görünce kasanın yan kapağını reklam panolarında kullanılan plastik malzeme ile değiştirip ekran kartının kasa ile olan boşluğuna gelen kısma (yan tarafa) iki adet 8 cm'lik fan (ekran kartı ile kasa arasında kalan boşluk ancak bu kadar. Kasanın küçük olmasından dolayı hava akışı ekran kartı üzerinde sağlanamadığı için ısınıyor maalesef) ön tarafa da 12 cm.lik ek bir fan ekledikten sonra 78-80 derecelerde çalışmaya başladı. Ventus olan kartlar için bu ısı normal değerler arasında mıdır?
Hiç bir bilgim yok. Bende 3060 asus ekran kartı var 50-60 derece. 65 bile görmediğine eminim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri