- Tepki
- 21
Merhaba arkadaşlar kendime mekanik klavye almak istiyorum biraz araştırdım ve bazı klavyeler gözüme kestirdim ben çok anlamıyorum bundan dolayı konuya hakim arkadaşlardan görüşlerini rica ediyorum. Bütçem: 1500 tl
www.incehesap.com
www.gamer-market.com
www.gamer-market.com
www.n11.com
inventus.com.tr

Corsair K60 RGB Pro Cherry Viola CH-910D019-TR TR Q Mekanik Kablolu Siyah Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Asus Cerberus Mech RGB Cherry MX Red Switch Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi
Asus CERBERUS MECH RGB RED Aydınlatmalı Mekanik Q TR Usb Oyuncu Klavyesi CERBERUS MECH RGB - Red RGB arkadan aydınlatmalı efektli Cerberus Mech RGB mekanik oyun klavyesi %100 anti-gölgelenme N-anahtar rollover NKRO ve oyun kısayolları için ayrılmış kısayol tuşları Teknik Özellikler Tuş

Razer Blackwidow Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi
Razer Blackwidow Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi

Msi Vigor GK50 Kailh Low Profile Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Q Klavye Gri Fiyatları ve Özellikleri
Msi Vigor GK50 Kailh Low Profile Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Q Klavye Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

REDRAGON K582R SURARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Klavye - inventus
REDRAGON K582R SURARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Klavye