James donkey 712 de kullandım ve şuan gamepower mei kullanıyorum ikisindende memnun kaldım 712 uzun kullanimimdan sonra kablo dibinde kopma olması sebebi ile mei modeline geçtim şuan memnunum.GamePower Mei 7.1 Surround LED Aydınlatmalı Gaming Kulaklık 469 TL
James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık 319 TL
GamePower Medusa Rainbow 7.1 Surround Gaming Kulaklık 439 TL
James Donkey 712 Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık 439 TL
Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım büçtem hepsine yetiyor ince hesaptan alacağım önerileriniz acil bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Tamam hocam teşekkür ederim siparişi giriyorum712 tercih edebilirsiniz Gamepower markasının ürünleri sorunlu.
Kaç yıl kullandınız peki hocam bu fiyata değer miJames donkey 712 de kullandım ve şuan gamepower mei kullanıyorum ikisindende memnun kaldım 712 uzun kullanimimdan sonra kablo dibinde kopma olması sebebi ile mei modeline geçtim şuan memnunum.
Çağdas hocam gamepower kulaklığını da kullanıyorum klavyesini de kullandım mouse kullanıyorum fiyatına göre mis gibiler712 tercih edebilirsiniz Gamepower markasının ürünleri sorunlu.
max bütce nedirGamePower Mei 7.1 Surround LED Aydınlatmalı Gaming Kulaklık 469 TL
James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık 319 TL
GamePower Medusa Rainbow 7.1 Surround Gaming Kulaklık 439 TL
James Donkey 712 Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık 439 TL
Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım büçtem hepsine yetiyor ince hesaptan alacağım önerileriniz acil bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Hocam bende kullandım ama 4 ay sonra klavye duşları bozuldu ve diğer arkadaşlarımda da aynı sorun.Çağdas hocam gamepower kulaklığını da kullanıyorum klavyesini de kullandım mouse kullanıyorum fiyatına göre mis gibiler
712 yi 5 sene kullandım halada duruyo kenarda aslında kablosunu lehimleesem daha gideri var seste bozulma vs hiç yok bide pedler malum soyuldu eee 5 senelik kulaklık 200 kusure almıştım mezara gitcek degilyaTamam hocam teşekkür ederim siparişi giriyorum
Kaç yıl kullandınız peki hocam bu fiyata değer mi
Tamam hocam teşekkür ederim 5 yıl iyi dayanmış712 yi 5 sene kullandım halada duruyo kenarda aslında kablosunu lehimleesem daha gideri var seste bozulma vs hiç yok bide pedler malum soyuldu eee 5 senelik kulaklık 200 kusure almıştım mezara gitcek degilya
Doğrudur hocam ama sağlam ciktimida cikiyo elektronik tamamen şans bence ya çok kaliteli bir markanın bile kısa sürede dağıldığı olabiliyoHocam bende kullandım ama 4 ay sonra klavye duşları bozuldu ve diğer arkadaşlarımda da aynı sorun.
500 tlmax bütce nedir
Birazda titiz kullanırım cihazlarımi sanki benle yaslancaklar ama napim huyum bu kabloyu da en son ufaklık kopardı ondan iskartaya çıkardım yoksa daha giderdi oTamam hocam teşekkür ederim 5 yıl iyi dayanmış
bütceyi biraz daha yükseltip gamepower Fujin almanızı tavsiye ederim500 tl
Fiyatı nedir acaba?bütceyi biraz daha yükseltip gamepower Fujin almanızı tavsiye ederim
Hayırlısı olsun pişman olmazsın iyi kulakliktir pedleri yumuşacık ve bass tizleri tatminkarFiyatı nedir acaba?
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim kararımı 712 de verdim