Hangi kulaklık daha iyi

erayozgurx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Beyler selamün aleyküm Kulaklık almayı düşünüyorum sizce hangisini önerirsiniz

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam bütçeniz bu kadarsa üstteki daha iyi olur.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Anladım hocam. Gamepower kulaklıklar f/p anlamında mantıklı oluyor. Mikrofon performansı iyi. Dip ses problemleri görülebiliyor ama bu butcedeki çoğu kulaklıkta var denebilir. Mantıklı tercih olur bence. Zaten diğer parçalara bütçe çok az kalıyor daha fazla çıkamazsınız.

KS

erayozgurx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Anladım hocam. Gamepower kulaklıklar f/p anlamında mantıklı oluyor. Mikrofon performansı iyi. Dip ses problemleri görülebiliyor ama bu butcedeki çoğu kulaklıkta var denebilir. Mantıklı tercih olur bence. Zaten diğer parçalara bütçe çok az kalıyor daha fazla çıkamazsınız.
Eyvallah hocam peki geri kalan bütçeyle klavye mouse onerebilirmisin

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam klavye olarak bunu önerebilirim. Düşük bütçede mantıklı. Diğer ürünlere göre daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Mouse'a da 150 TL gibi bir sayı kalıyor. Bütçe artma gibi bi durumunuz var mı?

KS

erayozgurx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Hocam klavye olarak bunu önerebilirim. Düşük bütçede mantıklı. Diğer ürünlere göre daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Mouse'a da 150 TL gibi bir sayı kalıyor. Bütçe artma gibi bi durumunuz var mı?
Yani ne kadar olacağına bağlı

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam steelseries rival 3 iyidir. Sizi uzun süre de götürür fakat 400 TL.
Not : Satıcıyı bilmiyorum 1TL fazlaya Media Markt var. Onu tercih edin isterseniz.

KS

erayozgurx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Hocam steelseries rival 3 iyidir. Sizi uzun süre de götürür fakat 400 TL.
Not : Satıcıyı bilmiyorum 1TL fazlaya Media Markt var. Onu tercih edin isterseniz.
bakarım en kötü mouselara ya yormaz o beni hocam bide şöyle sistem var bunu almayı düşünüyorum sence alınır mı

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Bu daha mantıklı olur hocam. Hem kasa mesh hem daha ucuz. Intel işlemci istiyorsanız onun versiyonu da var.

KS

erayozgurx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Bu daha mantıklı olur hocam. Hem kasa mesh hem daha ucuz. Intel işlemci istiyorsanız onun versiyonu da var.
bilemedim şimdi msı ya tüm parçalar ssd falan iyi gibi gelmişti bana bu sistem
yani amd mi daha iyi oluyor intel mi oyun gücü olarak baktığımda sanki intel daha iyi gibi

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
O iki işlemci arasında öyle 500 liralık fark yok diyebilirim. AMD ekran kartlarına AMD işlemciler daha uyumlu oluyor bana göre. SSD olarak Western Digital de sağlam markadır güvenebilirsiniz. Kasanın mesh olması da soğutma performansına bayağı etkili. MSI sistemde kasa olarak en yakın mesh kasa 500 küsür TL. Onu tercih etsek sistemin ucuzluğu kalmayacak. Tercihim ilk attığım olurdu.

KS

erayozgurx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
O iki işlemci arasında öyle 500 liralık fark yok diyebilirim. AMD ekran kartlarına AMD işlemciler daha uyumlu oluyor bana göre. SSD olarak Western Digital de sağlam markadır güvenilirsiniz. Kasanın mesh olması da soğutma performansına bayağı etkili. MSI sistemde kasa olarak en yakın mesh kasa 500 küsür TL. Onu tercih etsek sistemin ucuzluğu kalmayacak. Tercihim ilk attığım olurdu.
tamamdır hocam eyvallah

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Rica ederim hocam. Varsa belirli bütçeniz foruma tekrar bir konu açıp forumdan fikir alabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri