Soru Hangi Laptopu Almalıyım?

omerozdemir1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Arkadaşlar çok kararsız kaldım valorant csgo gibi oyunları sıkıntısız oynayım yeter öyle çok performans beklemiyorum sizce hangisi uzun vadede işime en çok yarar yardımcı olursanız sevinirim.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,450

Arkadaşlar çok kararsız kaldım valorant csgo gibi oyunları sıkıntısız oynayım yeter öyle çok performans beklemiyorum sizce hangisi uzun vadede işime en çok yarar yardımcı olursanız sevinirim.
DELL

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

3050 olan laptopu tercih edin valorant işlemci isteyen bir oyun fakat Monster alınmaz Dell laptopa birde 8gb daha ram ekleme yaparsanız sonradan sizi bir zaman götürür

KS

omerozdemir1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
3050 olan laptopu tercih edin valorant işlemci isteyen bir oyun fakat Monster alınmaz Dell laptopa birde 8gb daha ram ekleme yaparsanız sonradan sizi bir zaman götürür
Bir kaç arkadaşım pek bilinmedik marka herhangi bi sıkıntıda sorun yaşarsın garanti vs de dedi bunun hakkında ne söyleyebilirsiniz teknik bir sorunda nasıl halledebilirim

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,450
Bir kaç arkadaşım pek bilinmedik marka herhangi bi sıkıntıda sorun yaşarsın garanti vs de dedi bunun hakkında ne söyleyebilirsiniz teknik bir sorunda nasıl halledebilirim
Garanti sıkıntısını Monster da yaşaman muhtemel. Dell garanti konusunda iyi

thebigbadboy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
bunu alıp aradaki farka ssd ve ram upgrade yapabilirsin, aldım 3 haftadır kullanıyorum mutluyum, 32 ram ile hiç drop yemeden her oyunu high'ta akıcı oynuyorum, şarjı normal kullanımda 10 saat oyunda ise 5 saat gidiyor ve 144 hz ips panel

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri