Kedimi köpkemiBu tatlı ve güzel kıza hangi yaş mamadan almalıyım?
Tekrar bakinKedimi köpkemi
Ayyy maşallah çok güzel migrosda güzel mamalar oluyor yakınında varsa bi uğra istersenBu tatlı ve güzel kıza hangi yaş mamadan almalıyım?Ekli dosyayı görüntüle 24341
Kuru maması var ama arada yaş mama vermek istiyorum mantıklı mı?Ayyy maşallah çok güzel migrosda güzel mamalar oluyor yakınında varsa bi uğra istersen
whiskas-royal canin-pro plan gibi markalara bakabilirsinizBu tatlı ve güzel kıza hangi yaş mamadan almalıyım?Ekli dosyayı görüntüle 24341
tabiki mantıklı eğer yavruysa gelişimini sağlayacaktır çok değil haftada 1 kere verirseniz eyer daha mutlu ve enerjik olabilir ama dikat edin çok vermeyin normal mamayı beyenmez yoksaKuru maması var ama arada yaş mama vermek istiyorum mantıklı mı?
Şuan 3 gündür kuru yiyortabiki mantıklı eğer yavruysa gelişimini sağlayacaktır çok değil haftada 1 kere verirseniz eyer daha mutlu ve enerjik olabilir ama dikat edin çok vermeyin normal mamayı beyenmez yoksa![]()
ben de bizim melek için bu markalardan alıyorum, genellikle royal canin.whiskas-royal canin-pro plan gibi markalara bakabilirsiniz