Aula f87 pro'yu çok öneriyorlar sizce almalı mıyım bir de Aula S100 var hangisi oyunlar için daha iyi olur mekanik anlamda da iyi bir klavye arıyorum numpad kısmı olmasına gerek yok kaliteli olsun yeter 2000 tl bütçeye.
Aula f87 pro'yu çok öneriyorlar sizce almalı mıyım bir de Aula S100 var hangisi oyunlar için daha iyi olur mekanik anlamda da iyi bir klavye arıyorum numpad kısmı olmasına gerek yok kaliteli olsun yeter 2000 tl bütçeye.
Her konuya neden ya Tuf K3 yada Tuf K1 atıyorsun?
https://wraithesports.com/products/...IOCSA1O_KWbmLc1w7WgmEJVnYrS8HtlXS7ZJNpeAkSJUQ kaliteliAula f87 pro'yu çok öneriyorlar sizce almalı mıyım bir de Aula S100 var hangisi oyunlar için daha iyi olur mekanik anlamda da iyi bir klavye arıyorum numpad kısmı olmasına gerek yok kaliteli olsun yeter 2000 tl bütçeye.
buna benzer bir klavye görmüştüm çok öneriyorlardı sanırım buydu500tl aşıyor bütçeyi ama kesinlikle değer.![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Phantom Pink Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
Evet hocam çok sağlam klavyedir %60 olması sıkıntı değilse çok iyi.buna benzer bir klavye görmüştüm çok öneriyorlardı sanırım buydu