Hangi Modemi alayım ?

mxentr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Meraba şuan 16Mbps kullanıyorum valorant da cok pingim çıkıyor onun için com-nete geçmek ıstıyorum ve bulundugum yeri alt yapı sorguladığımda 65Mbps alıyor bende 35Mbps geçmeyi karar verdim sizce pingim ideal olurmu ?

Ve bulduğum modemler 2 el bütçem 200 tl hangini alırsam 35Mbps destekler ?
Screenshot (49).png
Screenshot (47).png
Screenshot (46).png

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,198
Bu ürünler yazıldığı gibi Router ise bunlar modem gibi kullanılamaz diye biliyorum , belki yanlış olabilir ama öyle okudum. Modemden gelen bağlantıyı daha iyi mi çalıştırıyor daha hızlı mı çalıştırıyor öyle bir şey. Yazdığı gibi 300mbps destekliyor olabilir. Ürünlerin ne olduğun tam anlayamadığım için kesin bir araştırma yapamadım.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Meraba şuan 16Mbps kullanıyorum valorant da cok pingim çıkıyor onun için com-nete geçmek ıstıyorum ve bulundugum yeri alt yapı sorguladığımda 65Mbps alıyor bende 35Mbps geçmeyi karar verdim sizce pingim ideal olurmu ?

Ve bulduğum modemler 2 el bütçem 200 tl hangini alırsam 35Mbps destekler ?
Ekli dosyayı görüntüle 7714 Ekli dosyayı görüntüle 7711 Ekli dosyayı görüntüle 7712
Yeni bağlayacağınız bağlantı türü nedir?
Adsl-Vdsl-Fiber ?
ve eğer taahhütlü alacaksanız ki vadedilen hızı vermediklerinde taahhüt sıkıntı oluyor eğer öyle alacaksanız modem de sağlıyorlarsa kurulumla alın başınız rahat olur siz uğraşmamış olursunuz

KS

mxentr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yeni bağlayacağınız bağlantı türü nedir?
Adsl-Vdsl-Fiber ?
ve eğer taahhütlü alacaksanız ki vadedilen hızı vermediklerinde taahhüt sıkıntı oluyor eğer öyle alacaksanız modem de sağlıyorlarsa kurulumla alın başınız rahat olur siz uğraşmamış olursunuz
Comnet Pro Fiber 35 mbps diye geçiyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri