yani delli övdüler ama msı da iyi gibi geldi hangisini almaıyımİçlerinde en iyisi MSI gibi duruyor.
Dell G2422HS - MSI Optix MAG245R2 - LG UltraGear 24GN65R-B Karşılaştırması - Epey
Epey - Dell G2422HS - MSI Optix MAG245R2 - LG UltraGear 24GN65R-B özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
MSI daha iyi puan almış ama pek önerildiğini falan görmedim ve sıkıntısı var mı onu da bilmiyorum. Ben G24F-2 tercih ederdim.yani delli övdüler ama msı da iyi gibi geldi hangisini almaıyım
zaten amacım bunu almak ama elden teslim almak için vatana bakmıştımMSI daha iyi puan almış ama pek önerildiğini falan görmedim ve sıkıntısı var mı onu da bilmiyorum. Ben G24F-2 tercih ederdim.
![]()
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
O zaman gidip test ederseniz ve bir sıkıntı görmezseniz MSI alınabilir. Sonuçta test edip alıyorsunuz diye biliyorum.zaten amacım bunu almak ama elden teslim almak için vatana bakmıştım
siz alcak olsaydınız hangisini alırdınız? özellik bakımından değil biri elden biri internetten o açıdanO zaman gidip test ederseniz ve bir sıkıntı görmezseniz MSI alınabilir. Sonuçta test edip alıyorsunuz diye biliyorum.
İtopya ve G24F-2 modeline güveniyorum. MSI hakkında fikrim yok. Bir sorunu var mı onu da bilmiyorum. Özellik olarak güzel duruyor ama ben bildiğimi tercih ederdim.siz alcak olsaydınız hangisini alırdınız? özellik bakımından değil biri elden biri internetten o açıdan