Hangi Monitör Daha Iyi ??

qswezy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba abiler ablalar size bir sorum var bütçem en fazla 7500 ve bu 2 monitör arasında kaldım. Hikayeli oyun oynamayı severim ve renk doğruluğu da dizi ve film çok izlediğim için önemli. Arada fps oyunları oynuyorum ve hangisini seçmeliyim karar veremiyorum. Bana ekstra öneri de yapabilirsiniz. Teşekkür ederim

Xenax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bro
ben bu adamı izleyerek aldım ona göre monitörünü kendi isteklerin doğrultusunda seç

Bence şu monitör hem müq hemde f/p
https://ty.gl/xeybzr95lb bu monitör mükemmel
Kankam gidip bence böyle çok oyun bağımlısı değilsen sana 165 hz hatli hayli yeter

Eğer oyun oymayacaksan 27 inç sana biraz büyük gelebilir hem de o kadar büyüklük gereksiz genellikle gamerlar hep 23.8 ekranları ve azami 144 hz monitörleri tercih eder☺

Son düzenleme:

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Merhaba abiler ablalar size bir sorum var bütçem en fazla 7500 ve bu 2 monitör arasında kaldım. Hikayeli oyun oynamayı severim ve renk doğruluğu da dizi ve film çok izlediğim için önemli. Arada fps oyunları oynuyorum ve hangisini seçmeliyim karar veremiyorum. Bana ekstra öneri de yapabilirsiniz. Teşekkür ederim

Epeyde gözükmüyor ama pckolikten daha ucuza alabilirsin 2. yi

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Full fps oyunları oynamıyorsan 240hz seçmene gerek yok. 2K 10 bit kağıt üzerinde gayet iyi bir monitör viewsonic

KS

qswezy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
viewsonic aldım çok teşekkür ederim tavsiyen için :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri