Hangi Monitörü Almalıyım

irfanckr123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

bu ikisinden hangisi daha iyi

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
neye göre kime göre? Senin kendi ihtiyacına ve ne istediğine bağlı. Mesela ben ips haricinde renkler dolgun gelmiyor ve asla curved kullanamam akvaryumdaki balık gibi hissediyorum. Ve 10 bit isterim. Sen ne istiyorsun?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Oyun için alıyorsan g2412 almanı öneririm.

KS

irfanckr123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
neye göre kime göre? Senin kendi ihtiyacına ve ne istediğine bağlı. Mesela ben ips haricinde renkler dolgun gelmiyor ve asla curved kullanamam akvaryumdaki balık gibi hissediyorum. Ve 10 bit isterim. Sen ne istiyorsun?
Hocam oyun oynarım kod yazarım çoğunlukla oyun ama baktım şimdi panellere ips çok daha iyi gibi kavissiz ama daha iyi gibi onun için sormuştum senin önerin hangisi

Heimlich

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11

bu ikisinden hangisi daha iyi
İki modelide önermem, bütçe nedir?

KS

irfanckr123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Vx2418c öneririm fakat kendisinin çoğu vx modellerinde olduğu gibi renkleri ve kontrastı kötü. Ayrıca Ghosting ve Smearing sorunları ile karşılaşılması olası.

hocam buda olabilir bu daha iyi gibi sanki

Heimlich

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11

hocam buda olabilir bu daha iyi gibi sanki
Evet, c modeline göre daha iyi fakat dediğim gibi, renkleri ve kontrast kötü vx serisinin. Bu modeli öneririm.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
boş laf kalabalıpı yapmaya gerek yok ortaya bir argüman atıyorsun kötü diyorsun neyi kötü diyorum model istiyorsun vg serisi diyorum avel gibi yazı yazıyorsun... Engel.
Evet evet. Kanıtın olmayıp bilmeden konuşunca böyle atarlanarak kendini kurtarmaya çalışıyorsun.

Tuf serisi çoğu zaman yüksek overshoot içeriyor ve fiyatı rakiplerine göre pahalı oluyor. Senden bir model istedim çünkü direkt kanıtını atıp susturacaktım seni.

Konu sahibine önerim 24g2spu bütçe ona yetmezse g2412.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri