Soru Hangi Monitörü Almalıyım?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
MSI G244F E2 23.8 inç Üzmezde seni panelide iyi al geç

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
193
dell güzel
iyzico ödeme yöntemini daha önce kullanmadı isen ve bu ürünü iyzico ödeme yöntemi ile alırsan
yanlışım yoksa 750 tl de geri ödeme alacaksın
çok çok iyi bir fiyata gelmiş olacak o monitör

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
RX7700XT ekran kartıyla 2K monitör de düşünebilirsiniz.
Yüksek FPS gerekli derseniz 1080P tercihi de normal, ancak o zaman 180 Herz'den daha yüksek monitörlere bakmanızı öneririm. 180 Herz monitör alacak olursanız 180 FPS'ten fazlasını alacağınız oyunlarda hızınız 180 FPS'e sabitlenir. Vsync kapatarak daha yüksek FPS alsanız dahi monitör 180 Herz olunca ekrana en yüksek 180 FPS yansıtabilir. Daha fazlasını veremez. Bundan dolayı monitördeki Herz olayını dikkate almanızı öneriyorum.

KS

norent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
dell güzel
iyzico ödeme yöntemini daha önce kullanmadı isen ve bu ürünü iyzico ödeme yöntemi ile alırsan
yanlışım yoksa 750 tl de geri ödeme alacaksın
çok çok iyi bir fiyata gelmiş olacak o monitör
dell olanı alayım o zaman biliyorum daha önce kullanmadım bende öyle alıcam zaten
RX7700XT ekran kartıyla 2K monitör de düşünebilirsiniz.
Yüksek FPS gerekli derseniz 1080P tercihi de normal, ancak o zaman 180 Herz'den daha yüksek monitörlere bakmanızı öneririm. 180 Herz monitör alacak olursanız 180 FPS'ten fazlasını alacağınız oyunlarda hızınız 180 FPS'e sabitlenir. Vsync kapatarak daha yüksek FPS alsanız dahi monitör 180 Herz olunca ekrana en yüksek 180 FPS yansıtabilir. Daha fazlasını veremez. Bundan dolayı monitördeki Herz olayını dikkate almanızı öneriyorum.
bende 2k isterim ama şuanlık bütçem bu civarlarda o yüzden şimdilik bunlardan bir tanesini alıcam ileride 2k alabilirim ancak

JexaL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
dell modelinde pivot özelliği var sanırsam msi g244f modelini kullanıyorum nisanda 1 yıl olucak memnunum şuan ışık sızması var oyun oynarken etki etmiyor siyah görüntüde belli oluyor onun dışında pek bir şey yok

KS

norent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
dell modelinde pivot özelliği var sanırsam msi g244f modelini kullanıyorum nisanda 1 yıl olucak memnunum şuan ışık sızması var oyun oynarken etki etmiyor siyah görüntüde belli oluyor onun dışında pek bir şey yok
pivot çok önemli değil ya yukarı aşağı hareket etsin yeterli ama dell almayı düşünüyorum şuanlık

KS

norent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam bende bu dell monitörü sipariş ediceğim kullanan herkeste memnun gibi bence bunu alip geçin fiyat performansın kralı
bende öyle yapıcam gibi duruyor evet philipste sorun olanları gördüm o yüzden dell daha çok aklıma yattı hem desteği de iyi diye duydum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri