Tunahan10011

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
bence biraz daha bütceni yukarıya çekmelisin 2 bin kadar hepsinin bi falsosu var

KS

darkleo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Rusya

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
3
Hocam masaüstü için almadığım için monitörü pek bütçe ayırmak istemiyorum. Laptopa bağlayacağım ondan bütçemi düşük tutuyorum. 5000 tl civarını çok geçmek istemiyorum
Hocam, bence bütçeyi biraz arttırın. 2K varken 1080p alınmaz, ama yine de siz bilirsiniz.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Hocam kullanıyorum çok memnunum buda bir seçenek olabilir ama ölü piksel sorunu çok faxla var eğer iade-değişimle uğraşırsanız çok güzel bir monitör

Hocam, bence bütçeyi biraz arttırın. 2K varken 1080p alınmaz, ama yine de siz bilirsiniz.
Hocam sistemine göre seçim yapılması lazım şimdi birisi sadece cs2 için setup kurmuş 9800x3d+3060ti var diyelim ona 2k önermenin ne mantığı var çok genel söylemişsiniz

KS

darkleo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam kullanıyorum çok memnunum buda bir seçenek olabilir ama ölü piksel sorunu çok faxla var eğer iade-değişimle uğraşırsanız çok güzel bir monitör

Hocam sistemine göre seçim yapılması lazım şimdi birisi sadece cs2 için setup kurmuş 9800x3d+3060ti var diyelim ona 2k önermenin ne mantığı var çok genel söylemişsiniz
Yani hocam bende monster abra a5 v20.4.4 var bu laptop için sadece daha büyük bir ekran olsun diye alacağım. Laptop ekrani 144hz bende ona göre en az 180hz bir tane arıyorum. Aklımı karıştıran 4500 liraya kadar idare etmelik güzel monitörler olması. 180hz, 200hz, 240hz da var

Hocam doğru söylüyorsunuz 2k varken tabiki de 1080p alınmaz ama ben ana monitör olarak kullanmayacağım ki. Sadece oyun oynarken kutusundan çıkaracağım onun için çok fazla fiyat açısından yükselmek istemiyorum. Öneriniz varsa başımla gözüm üstüne dikkate alırım ama 4500 5000tl civarını aşmasını istemiyor

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Yani hocam bende monster abra a5 v20.4.4 var bu laptop için sadece daha büyük bir ekran olsun diye alacağım. Laptop ekrani 144hz bende ona göre en az 180hz bir tane arıyorum. Aklımı karıştıran 4500 liraya kadar idare etmelik güzel monitörler olması. 180hz, 200hz, 240hz da var
Hocam ama panelleri vb. belirsiz gamebooster tipi monitörler,attığım monitör zaten 180hz işinizi fazlasıyla görecektir gerek panel kalitesiyle olsun gerek akıcılığıyla olsun

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Hocam panelleri belirsiz derken neyi kast ettiniz acaba
İçinde kullanılan ekranların modelleri belirsiz mesela bir ktc'nin paneli var birde çinde üretilen merdiven altı paneller var panel demek ekrana görüntüyü gösteren cam gibi bir donanım

KS

darkleo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
İçinde kullanılan ekranların modelleri belirsiz mesela bir ktc'nin paneli var birde çinde üretilen merdiven altı paneller var panel demek ekrana görüntüyü gösteren cam gibi bir donanım
Anladım hocam teşekkür ederim. Başka öneriniz, aktaracağınız bilginiz varsa dört gözle beklerim.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Anladım hocam teşekkür ederim. Başka öneriniz, aktaracağınız bilginiz varsa dört gözle beklerim.
Hocam sizin dedikleriniz arasından en iddialısı 24G42E ona da bakılabilir hatta benim dediğimden daha kaliteli fakat internette çok kronik sorunu var muhabbeti dönüyor alıp almamak size kalmış

KS

darkleo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam sizin dedikleriniz arasından en iddialısı 24G42E ona da bakılabilir hatta benim dediğimden daha kaliteli fakat internette çok kronik sorunu var muhabbeti dönüyor alıp almamak size kalmış
Anladım hocam teşekkür ederim. Ben biraz daha bakayım öğreneceğim daha farklı şeyler de varmış.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri