Soru Hangi Oyunu Almalıyım, Öneri Var Mı

BülBül

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Selamlar hepinize hocam öncelikle. İnternetin pek çekmediği bir yerde kalıyorum bu yüzden offline oyun alıcam fakat çok arada kaldım. Hogwartz Legacy ve Bannerlord. Harry Potter hayranı değilim fakat oyun güzel görünüyor. Bilmiyorum çok fikrim yok, bannerlord da uzun süredir istediğim uzun vakit harcayabileceğim bir oyn olarak düşünüyorum. Hogwartz steamda 9 dolara inmiş, bannerlord xboxta 500 tl indirimsiz. Yakın zamanda bannerlorda indirim gelir mi? 500 e değer mi?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Ne tarz sevdiğini neler oynadıgını yazarsan daha net öneriler yapılabilir.

Şuan için tarzını bilmiyorum ama ilk 3 oyunumu yazıyım seviyosan ve oynamadıysan oynamanı öneririm:

Baldur's gate 3
Witcher 3
Clair & obscur Expedition 33

KS

BülBül

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hocam strateji veya ne tarz oluyor bu oyunlar fikrim yok ama Medieval Dynasty, Aoe, warbandın da hastasıyım hepsi bi tık bannerlordu gösteriyor ama. Dediğin oyunlardan oynadığım yok bakıyım biraz. Oyun fiyatları çok uçuk kaçıyor indirime girince almaya çalışırım dediklerini ancak.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Hocam strateji veya ne tarz oluyor bu oyunlar fikrim yok ama Medieval Dynasty, Aoe, warbandın da hastasıyım hepsi bi tık bannerlordu gösteriyor ama. Dediğin oyunlardan oynadığım yok bakıyım biraz. Oyun fiyatları çok uçuk kaçıyor indirime girince almaya çalışırım dediklerini ancak.
epic gamesdende takip et alacağın oyunları veya xboxgame passde bedava varsa ona göre hesapla

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri