Soru Hangi Pc'yi Almalıyım Bütçem 17 19K Arası

berkaydurak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Arkadaslar sizce bunu böylece mi alayım yoksa

Buna işlemci ve anakart mi ekleyeyim
Birde sinerjide var 18 k ya 6750xt onu tavsiye eder misiniz

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258

1. sistemi al derim

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970

3060ti i5 al

KS

berkaydurak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Bu nasıl sizce full Asus olması hoşuma gitti aslında daha uygun birde bu arada anakarti nasıl hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim başka sistem önerilerine de açığım

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970

Bu nasıl sizce full Asus olması hoşuma gitti aslında daha uygun birde bu arada anakarti nasıl hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim başka sistem önerilerine de açığım
Bunu boşver sen 1. Sistemi al bunu alirsan sıkıntı yaşama intihalin yüksek wattman falan

KS

berkaydurak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İlkinin anakarti falan nasıl sence işlemci olarak uyumlu çalışır mı ikincisine ekleme yapabilirim o daha mı avantajlı olur acaba anakart olarak falan birde 1tb SSD eklemek istediğimde ilkinde 700tl ikincisinde 250 vereceğim öyle bir avantajı olacak ikincinin ama fark olur derseniz gözden çıkardım zaten

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
İlkinin anakarti falan nasıl sence işlemci olarak uyumlu çalışır mı ikincisine ekleme yapabilirim o daha mı avantajlı olur acaba anakart olarak falan birde 1tb SSD eklemek istediğimde ilkinde 700tl ikincisinde 250 vereceğim öyle bir avantajı olacak ikincinin ama fark olur derseniz gözden çıkardım zaten
Bence ilkini alın her acıdan daha iyi

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106

Bu sistem daha iyi hocam 18k verip 19k lık sistemden daha bile iyi performans alırsın wattman hatasını biraz fazla abartıyo burada arkadaşlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri