Soru Hangi Platform Kullanmak Gerekli?

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Aklınıza gelebilecek tüm hikayeli oyunları mesela call of duty serisi , god of war , assasin credd , araba yarışları, rdr cyperpunk aklınıza gelecek tüm oyunlar sıra sıra oynamak istiyorum.
Satın almak çok pahalı ne yapmak lazım nereden oynamak mümkün , hangi platform avantajlıdır. Bilgilerinizi benimle paylaşmanızı isterim.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
xboxgamespass göz atıp sevdiğiniz oyunları not alın. 1 ay içerisinde bir çoğunu deneyimleyebilirsiniz. (Bir çok AAA oyun olmayacak ama en azından elle tutulur 5-6 oyun oynarsınız) Diğer oyunlar içinde epic indirimlerinden faydalanılabilir.

KS

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Teşekkür ederim bakacağım üstad

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
Playstation plus kütüphanesi fena değil. Eğer hiç bir ps oyununu oynamadıysan aylık 405 TL'ye çok kaliteli oyunlar var. God of war, Last of us, spiderman, ac serisi gibi seni epey oyalayacak seriler bulunuyor. Hiç oynamamış biri için bence 405 TL'ye değer. İkinci el temiz ps4 alıp veya bütçe yeterse ps5 alıp, ps plus almak mantıklı. Ancak bu oyunlar ile işin bitince yeni oyunlar almak istersen çok pahalı gelmeye başlayacak, aklında olsun.

Gamepass önerirdim ama artık bana çok avantajlı gelmiyor. Fiyatı çok yükseldi. Essential paketinin fiyatı fena değil ama kütüphanesi kısıtlı. Elimin altında PC var ve playstation alamam diyorsan bi bakılabilir.

KS

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Elimde oyun PC’si var oyunlar çok pahalı sonuç olarak iş hayatı evlilik bir düzen oluştuğu için anca akşamları hikayeli oyunlar oynayabilirim ve bu tek sefer olacaktır. Mesele cod4 oynadığımı varsayalım oyun bitince rafa kalkar benim için o yüzden soruyorum. Online en fazla battlefield rust gibi oyunlar oda nadir onları satın aldım

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
Elimde oyun PC’si var oyunlar çok pahalı sonuç olarak iş hayatı evlilik bir düzen oluştuğu için anca akşamları hikayeli oyunlar oynayabilirim ve bu tek sefer olacaktır. Mesele cod4 oynadığımı varsayalım oyun bitince rafa kalkar benim için o yüzden soruyorum. Online en fazla battlefield rust gibi oyunlar oda nadir onları satın aldım
O zaman epic ve gamepass en ucuz seçenekler.

Gamepass Pc versiyonunda Ea Play'de var. Premium'da yok sanırım (emin değilim)
Epic'in de dönemsel indirimlerini takip etmek lazım.

Steam hala zaman zaman uygun olabiliyor. Gözüne kestirdiğin oyun olursa steamdb'den (https://steamdb.info/) fiyatları kontrol edebilirsin. Bu zamana kadar en fazla indirime ne kadar girmiş gösteriyor. Mesela indirimlerde 10 dolar'a düştüğünü görürsen istek listesine atar indirim zamanı alırsın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri