Soru Hangi Renk Switch Daha İyi?

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Selamlar , alttaki linkteki klavyeyi satın alacağım fakat brown mu yoksa yellow switchmi alağıma karar veremedim , çok sesli olmasını istemiyorum hangisi daha iyidir hem hız hem ses olarak?

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Selamlar , alttaki linkteki klavyeyi satın alacağım fakat brown mu yoksa yellow switchmi alağıma karar veremedim , çok sesli olmasını istemiyorum hangisi daha iyidir hem hız hem ses olarak?

buradan seslerini dinleyebilirsin

KS

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Sarı switch en hızlısı. Sarı switch alın rede yakın ama sarı en iyisi

Değil hocam. Optik switchlerd e en iyisi sarı en hızlı tepki süresine sahip

En sessizide yellow bu arada
Hocam güncelleyeyim konuyu , yellow v2 aldım umarım sesi çok yüksek değildir izlediğim videolarda biraz fazla gibi ve tiktak tiktak şeklinde bir sesi var umarım memnun kalırım bakalım , geldiğinde güncellerim tekrar

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Hocam güncelleyeyim konuyu , yellow v2 aldım umarım sesi çok yüksek değildir izlediğim videolarda biraz fazla gibi ve tiktak tiktak şeklinde bir sesi var umarım memnun kalırım bakalım , geldiğinde güncellerim tekrar
Hayırlı olsun

Kadirxvp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Hocam elinize gelince ayriyeten konu açıp görüşlerinizi paylasirmisiniz . Bende alicamda

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri