Hangi RTX 2060'lı Sistem Daha Mantıklı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umit88

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Ryzen 5 li sistem fiyat olarak daha indirimli-uygun ram guncellemesi yapip onu almak daha mantikli

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Saydığın ve giriş seviyesi dediğin kasaların güç kaynaksız fiyatları yaklaşık 2000 lira, bu kadar kalite istiyorsan alacağın psu'da yaklaşık 1000 tl olacaktır. Kasa ve psu 3000 lira oldu. 10 bin liraya Rtx 2060 sistem nasıl toplayabileceğiz? Ben bunlardan ödün vermem minimum bu kalitede olacak ama bütçem 10k diyorsak Gtx 1650 veya 6500 xt sistem toplayacağız arkadaşa aynı fiyata. Keşke 3000 lira bizim de elimizin kiri olsa.
Kaliteli PSU bileşen ömrünü korur , iyi hava akışı bileşen ömrünü korur . Yazdıkların bu kasaların giriş seviyesi olduğunu değiştirmiyor ki , üst seviye kasalara ; Thermaltake view 51 , rog helios , Gigabyte aorus c700 , Corsair 7000 serisi örnek verilebilir . Kaldı ki kasada iyi bir hava akış olsa dahi yeter , aerocool aero one küçük , kalitesiz girişin altı ama iyi hava akışı olan fp ürünüdür. Ben bundan bahsetmiştim .

sercilong

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
78
Kaliteli PSU bileşen ömrünü korur , iyi hava akışı bileşen ömrünü korur . Yazdıkların bu kasaların giriş seviyesi olduğunu değiştirmiyor ki , üst seviye kasalara ; Thermaltake view 51 , rog helios , Gigabyte aorus c700 , Corsair 7000 serisi örnek verilebilir . Kaldı ki kasada iyi bir hava akış olsa dahi yeter , aerocool aero one küçük , kalitesiz girişin altı ama iyi hava akışı olan fp ürünüdür. Ben bundan bahsetmiştim .
Ben senin söylediğin herşeyin altına imzamı atarım zaten. Ama arkadaş sistemine kasa aramıyor maalesef. Bu bahsettiğin kasaları kullanan bu fiyatlarda hazır sistemde yok. Demek istediğim bu. Başlığa ve başlığı açan arkadaşa bir katkısı yok bu fikirlerin. Çünkü öyle bir opsiyon yok ortada.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Teşekkür ederim ama bunu kaçırmışsın
"Aerocool Aero one alırsın 650 liraya 4 adet rgb fanlı mesh tasarımlı , keyfine bakarsın ." Elindeki kasayı PSU suz 300e okutur 350 lira ekler keyfine bakar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri