Hangi Seri Daha Yüksek

Y4S1N

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar yeni bir sistem toplamak istiyorum.Elimde iki adet model var biri Asus rog strix 3060 modeli diğeri ise asus tuf 3060.Şimdi bakınca ikiside 3060 ama asus hangi serisi daha iyi performans sunar bliemediğim için sizlere soruyorum.Yanıtlarınız için teşekkürler

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Merhabalar yeni bir sistem toplamak istiyorum.Elimde iki adet model var biri Asus rog strix 3060 modeli diğeri ise asus tuf 3060.Şimdi bakınca ikiside 3060 ama asus hangi serisi daha iyi performans sunar bliemediğim için sizlere soruyorum.Yanıtlarınız için teşekkürler
Peformans degismez. Sadece 2 3 derece sıcaklık oynar ama rog sogutmada top tier bir modeldir, alınabilir ama 3060 a rog diye cok para verilmeso gereksiz.

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Peformans degismez. Sadece 2 3 derece sıcaklık oynar ama rog sogutmada top tier bir modeldir, alınabilir ama 3060 a rog diye cok para verilmeso gereksiz.
Bencede, asus dual iş görür illa asus alınacak ise.

Telefonunu Çıkra

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
TUFF 3070 Kullanıyorum 65 dereceyi geçtiğini görmedim. TUFF un tatmin edemeyeceği kimse de görmedim.
3060 için bence tuf da ROG da çok overpower modeller. Dual 12gb bile işini görecektir. (DUAL MİNİ değil ona dikkat et)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri