Soru Hangi Sistem Daha Mantıklı ?

duranus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19

Arkadaşlar hangisi sizce sinerjidekinin anakartı diğerine göre iyi kasa sanırım kötü, Sinerjide ki XFX 3 fanlı modeli gamingtr' dekinin asus 2 fanlı modeli sizce hangisi ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258

Arkadaşlar hangisi sizce sinerjidekinin anakartı diğerine göre iyi kasa sanırım kötü, Sinerjide ki XFX 3 fanlı modeli gamingtr' dekinin asus 2 fanlı modeli sizce hangisi ?
2. sistem çok çok daha mantıklı XFX bana göre AMD tarafında alınacak son marka.

KS

duranus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
İki anakartta gen 3 aynı performansı verir.
Etkiler de Asus Dual zaten soğuk çalışan bir model.
Çok teşekkür ederim sanırım birde PCI express diye bir mevzu varmış. bu anakartlarda bu durum nedir ?

KS

duranus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
B550 altı anakartlar da gen 3
Tekrardan teşekkür ederim sizin dediğiniz sistemei tercih edeceğim. Son 2 sorum var :D
İleride hangi anakartı almam mantıklı olur bu sistem için ?
Gen3 ve Gen4 performansı çok etkiler mi ?

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Hocam 15 - 15.500 arası
2. sistem çok daha iyi asusun soğutma blokları daha iyi ve şu wattman hatasını çok dert etme bence 6000 serisinde pek karşılaşılan bir durum değil driverını WHQL kur başkada bir şeye gerek yok 3060a fazla verip az performans alma

2. sistem çok daha iyi asusun soğutma blokları daha iyi ve şu wattman hatasını çok dert etme bence 6000 serisinde pek karşılaşılan bir durum değil driverını WHQL kur başkada bir şeye gerek yok 3060a fazla verip az performans alma
anakartıda ilerleyen zamanda değiştirirsin bi o düşük kalmış

KS

duranus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19

anakartıda ilerleyen zamanda değiştirirsin bi o düşük kalmış
Hocam herkes farklı bir şey diyor WatMann hatasına ama sanırım 2. Sistemi tercih edeceğim inşallah bir sıkıntı çıkmaz teşekkür ederim.

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Hocam herkes farklı bir şey diyor WatMann hatasına ama sanırım 2. Sistemi tercih edeceğim inşallah bir sıkıntı çıkmaz teşekkür ederim.
rx570 de wattman hatası çok oluyordu 6000 serisinde daha görmedim alanı bende 1 yıldır kullanıcısıyım daha hiç almadım driverını WHQL kur başkada birşeye gerek yok hocam

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
rx570 de wattman hatası çok oluyordu 6000 serisinde daha görmedim alanı bende 1 yıldır kullanıcısıyım daha hiç almadım driverını WHQL kur başkada birşeye gerek yok hocam
Alan yine oluyor da WHQL kurmak aşağıdaki ayarı yapmak hatanın çıkma oranını aza indiriyor
Screenshot_1.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri