HANGİ SİSTEM MANTIKLI ??

Mehmet Gökhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
1-

2-

3-
NOT: 3.SİSTEM İŞLEMCİ 5500 OLACAK

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
1-

2-

3-
NOT: 3.SİSTEM İŞLEMCİ 5500 OLACAK
2 sinin performansı aynı sadece kasa ve psu lar farklı ama 550w biraz az kalabilir ileriye göre onun için 11.600tl olanı al

KS

Mehmet Gökhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
2 sinin performansı aynı sadece kasa ve psu lar farklı ama 550w biraz az kalabilir ileriye göre onun için 11.600tl olanı al
normalde aklımda sinerjideki pc vardı ama onada şöyle dediler oda kafamı karıştırdı ;

Çok net söylüyorum ITOPYA olan...

Neden mi ?

Sinerjideki MSI Mech önerilmeyen modeldir aynı NVIDIA cephesindeki MSI Ventus 3x gibi cayır cayır ısınan seri.
Tebilon ise overclock avantajı olmayan bir anakart ile sistemi 11800 'den veriyor

Oysa ITOPYA reis açıp savuruyor . 10999'a hem B450M S2H olan overclock yapacağın anakartı veriyor , hem GIGABYTE REİS <3 çok severim bu kekobyte'ı sana sağlam bir model kartla veriyor , üstüne de 1000 TL cepte kalıyor.

Çok amatörce yorum olsa da dediklerime katılmayan olmayacaktır bence

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
r
normalde aklımda sinerjideki pc vardı ama onada şöyle dediler oda kafamı karıştırdı ;

Neden mi ?

Sinerjideki MSI Mech önerilmeyen modeldir aynı NVIDIA cephesindeki MSI Ventus 3x gibi cayır cayır ısınan seri.
Tebilon ise overclock avantajı olmayan bir anakart ile sistemi 11800 'den veriyor

Oysa ITOPYA reis açıp savuruyor . 10999'a hem B450M S2H olan overclock yapacağın anakartı veriyor , hem GIGABYTE REİS <3 çok severim bu kekobyte'ı sana sağlam bir model kartla veriyor , üstüne de 1000 TL cepte kalıyor.

rx 6600 serilerinde mech kötüleyen çok var

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

Neden mi ?

hocam sizin bütçe nedir

Eino Kalevi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
11 kasımda mod art 2 adet pc çıkarcak diye biliyorum. 2 gün bekleyip onlara göz atmanızı tavsiye ederim hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri