Soru Hangi Sistem?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Bu sitenin güvenliğine 10 üzerinden puan verir misiniz?
100 verebilirim hocam kendileri bu piiyasada baya vardır ve cok büyük ünlülerle calısıyorlar herhangi bir sey olmayacaktır. kendimde td500 mesh v2 kasasını siparis etim dün elime ulastı

caen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Nasıl değiştirebilirim peki hocam, ha? Hazır sistem diyip duruyorum iki saattir
Gamegaraj.com sitesine bakabilirsin. Buraya kasaların linklerini bırakacaktım ama direk sen baksan daha iyi. Azda olsa özelleştirme yapılabiliyor. Kendi kasamı o siteden aldım oldukça memnunum

KS

xraitan3347

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
100 verebilirim hocam kendileri bu piiyasada baya vardır ve cok büyük ünlülerle calısıyorlar herhangi bir sey olmayacaktır. kendimde td500 mesh v2 kasasını siparis etim dün elime ulastı
Nerde oturuyorsunuz? Ben icelde olduğumdan kargo uzun sürer mi?

Staybabe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Gaming gen den mi bahsediliyor guvenlik acisindan meh sorgulamaya gerek bile yok

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
hazır sistemlerde hocam sistemi topladıktan sonra kontrol asamasından sonra kargoya verilmektedir sonra calıstıkları kargocuya veriyorlar ve yola cıkıyorlar genellikle 2 gün sistemi toplamak ve hazırlamak sürer tabi depremde burda rol oynuyor ama sorun olmaz ve hızlı gelir

wattman hatasını Unutmayalım

BenMarket

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam @TibetBey Önerdiği sistemi alabilirsiniz. gamingentr güvenebilirsiniz kasa ve monitör aldım. internet sitelerine daha cok güvenmenizi öneririm bilgisayarcıdan kazıklanmak ve kötü sistem istiyorsanızda ordan alabilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri