Soru Hangi Sistemi Almak Daha Mantıklı ?

yuliqk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
genel olarak oynayacağım oyunlar
csgo-valorant-forza 5 -ets-gta v } tarzı oyunlar

sizce hangisini almak daha mantıklı

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

https://www.gaming.gen.tr/urun/2791...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ buna bakabilirsiniz parça kalitesi daha iyi

ICARUS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13

performans olarak rx6600 daha mantıklı ayrıca intel ekran kartları pazarda daha yeni herhangi bir sorunu yazılımsal bir sıkıntısı var mı bilmiyorum ama amd de bi aralar wattman hatası alıyorlardı onuda araştırmanı tavsiye ederim. Eğer biraz zamanım var ve uğraşabilirim dersen youtube de 12k civarlarına rtx3060 lı sistemler satılıyor her zaman olmuyor tabi şans işi birazda takip etmeni öneririm.

KS

yuliqk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
performans olarak rx6600 daha mantıklı ayrıca intel ekran kartları pazarda daha yeni herhangi bir sorunu yazılımsal bir sıkıntısı var mı bilmiyorum ama amd de bi aralar wattman hatası alıyorlardı onuda araştırmanı tavsiye ederim. Eğer biraz zamanım var ve uğraşabilirim dersen youtube de 12k civarlarına rtx3060 lı sistemler satılıyor her zaman olmuyor tabi şans işi birazda takip etmeni öneririm.
bende hep onlari takip ediyordum hatta para biriktiyordum onlar için ama nasip değilmiş:)

imola yi ilk defa duyuyorum kalitelimi

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
bende hep onlari takip ediyordum hatta para biriktiyordum onlar için ama nasip değilmiş:)

imola yi ilk defa duyuyorum kalitelimi
sistemin ismi önemsiz parçalarına bakmalısınız,biraz bütçe artırırım derseniz 3060lı sistemler daha mantıklı çünkü amdde watman hatası vs. olabiliyor

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173

Maksimum bütçeniz nedir sadece kasa için

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Yarın pchocası sistem çıkıcakmış beklemekte fayda var

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
keske fiyat skalasi hakkinda bilgim olsaydı neyse teşekkür ederim bilgilendirdiginuz icin iptal etsem iade ne kadar surede geciyor
4-5 gün içinde gelir tahminimce, taner hocam f/p bir sistem yapmıştır. Haftaya perşembe veya cuma günleride gelicekmiş

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri