Arkadaşlar 2 sistem arasında kararsız kaldım hangisi alayım birisi amd diğeri nvidia
Sorun yaşamak istemiyorsan Nvidia al.Ekli dosyayı görüntüle 11888Ekli dosyayı görüntüle 11889
Arkadaşlar 2 sistem arasında kararsız kaldım hangisi alayım birisi amd diğeri nvidia
ndivia çünkü amd ekran kartı başına iş açarsa paran tamamen boşa giderEkli dosyayı görüntüle 11888Ekli dosyayı görüntüle 11889
Orası öyle6800 olan çok daha iyi performans verir. Ben 3060ti tercih ederdim.
Render için Nvidia İntel daha stabil ve daha iyi performans verir.Orası öyle
csgo Lol owerwatch gta5 warzone oynuyorum arada video çekip klip atarım youtube
hocam kendim zaten bilgisayar mühendisiyim amd kartlar driver güncel tutmadın mı çöker ondan hata alıyorlarSorun yaşamak istemiyorsan Nvidia al.
Eğer ben sorun yaşamam bilgiliyim doğru driver indiririm diyorsa AMD al.
6800 3070ti bile tokatlar.
Birde WHQL sürüm kullanmak gerekiyor.Anladım
hocam kendim zaten bilgisayar mühendisiyim amd kartlar driver güncel tutmadın mı çöker ondan hata alıyorlar
Reis peki bildiğin 3070 sistem var mıRender için Nvidia İntel daha stabil ve daha iyi performans verir.
Karar senin ben AMD seçerdim şahsen.
20k bütçede var eğer tükenmediyse.Reis peki bildiğin 3070 sistem var mı
yenilenecekmiş beklerse alabilirStokları bitik.
Nvidia seç o zaman reis.Orası öyle
csgo Lol owerwatch gta5 warzone oynuyorum arada video çekip klip atarım youtube
Hocam bunun kesin bir bilgisi var mı elinde? Yoksa sadece bir kaç sistem de yakında stoklarda diyor buna dayalı olarak mı dedin?yenilenecekmiş beklerse alabilir
Mantis-6800 daha iyi bir sistem. Bütçeniz varsa 2k monitöre çıkabilirsiniz ileride.Ekli dosyayı görüntüle 11888Ekli dosyayı görüntüle 11889
i oyunu oynuyorum ama ilerde hikaye oynarsam alabilirim belkiMantis-6800 daha iyi bir sistem. Bütçeniz varsa 2k monitöre çıkabilirsiniz ileride.