1hangi sistemi almak daha mantıklı iki sistemde 17k ya geliyor
660 için söylüyorum bu arada aynısını kullanıyorum çünküO anakartta argb portu yok bilgin olsun.
bununla değiştirirsem ?O anakartta argb portu yok bilgin olsun.
660 için söylüyorum bu arada aynısını kullanıyorum çünkü![]()
yani şöyle ki bu bir sorun mu evet ama benım kasada arkkada kontrolcü var 5 fan ve argb çıkışı var ve sıkıntı olmuyor ama anakartta portu olmadığı için anakarttan kontrol mümkün değil kasadaki tuşlardan kontrol ediliyor. Bu kartı da inceleyip döneyim sana.bununla değiştirirsem ?
vallaha kusura bakmayın hocam çok bilgim yok bu konularda dönüş yaparsanz sevinirmyani şöyle ki bu bir sorun mu evet ama benım kasada arkkada kontrolcü var 5 fan ve argb çıkışı var ve sıkıntı olmuyor ama anakartta portu olmadığı için anakarttan kontrol mümkün değil kasadaki tuşlardan kontrol ediliyor. Bu kartı da inceleyip döneyim sana.
argb portu olmasa sadece farklı farklı renklerde kullanamıyorum onun dışında bi etkisi yok di mi ?bunda da aynı bi kasa bi cpu girişi var
asus tuf 301 kasasında da 2 tane arkadaşımda bir birisinde kontrolcü var birisinde yoktu. Yani o yüzden kesin birşey diyemiycem.
bahsettiğim şey bu. Benim kasadaki gibidir yüzde doksanı da zaten.
Mantık şöyle çalışıyor eğer anakartında cha fan ve argb portu varsa sen sistemin tüm fanlarını ve ışıklarını bu çiğe takkıyorsun bu çipten de çıkan argb ve cha fanı anakarta takarsan ben pc üzerinden fan hızını hem de ışık kontrolü yapabiliyorsun. Ama benim anakartta argb olmadığı için(normal rgb var bu arada) cha fanı sadece takılı yani pc den kasa fanlarını kontrol edebiliyorum ama ışıkları kasa üzerindeki tuştan sadece. Ben zaten ışık kullanmıyorum ama bu konuya takılan birisi isen hazır anakkart bende var söyliyim dedim.
normal rgb portu var bi taneargb portu olmasa sadece farklı farklı renklerde kullanamıyorum onun dışında bi etkisi yok di mi ?