Hangi Telefonu Önerirsiniz

merayton

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Herkese merhaba bir arkadaşa telefon alacağız ama Samsung Galaxy S23FE ve Samsung Galaxy S22 arasında kaldık.Arkadaş telefonu günlük kullanım için kamerasının iyi olmasını istiyor.Oyun için pek kullanmayacak.Hangisini seçmemizi önerirsiniz acaba?

Samsung Galaxy S22 Epey linki:

Samsung Galaxy S23FE Epey linki:

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
İkisi de benzer fakat Ekran olarak S23 ve S22'de durumlar aynı. S23 FE ise bunların sadece biraz büyüğü. Deneyim olarak hiçbir farkları yok. Ana kamera olarak S23, S23 FE ve S22 aynı sensörü kullanıyor. S23 nasıl sonuçlar veriyordur bilmiyorum ama S22 ve S23 FE arasında ana kamerada hiçbir fark göremedim. İkisi de özellikle 50 MP modunda çok kaliteli ve güzel fotoğraflar çekiyor. Aynı şekilde ön kamerada da S22'nin çok az daha iyi olduğunu düşünsem de yine bariz bir fark yok. Asıl fark yardımcı kameralarda: S22 S23 FE'ye göre hem fotoğraf hem de video performansı olarak daha iyi sonuçlar veriyor. S23 FE

KS

merayton

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
İkisi de benzer fakat Ekran olarak S23 ve S22'de durumlar aynı. S23 FE ise bunların sadece biraz büyüğü. Deneyim olarak hiçbir farkları yok. Ana kamera olarak S23, S23 FE ve S22 aynı sensörü kullanıyor. S23 nasıl sonuçlar veriyordur bilmiyorum ama S22 ve S23 FE arasında ana kamerada hiçbir fark göremedim. İkisi de özellikle 50 MP modunda çok kaliteli ve güzel fotoğraflar çekiyor. Aynı şekilde ön kamerada da S22'nin çok az daha iyi olduğunu düşünsem de yine bariz bir fark yok. Asıl fark yardımcı kameralarda: S22 S23 FE'ye göre hem fotoğraf hem de video performansı olarak daha iyi sonuçlar veriyor. S23 FE
Teşekkür ederim zaten arkadaş için kamera önemli olduğu için büyük ihtimalle s22 düşüneceğiz sağolun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri