6+2 olanlar ekran karti 4+2 olanlar islemci olmaliMerhaba güç kaynağını degistiyorum bir kabloda 12 tane ayrık pinler var diğer kablodada 16 tane ayrık pinler var hangisi acaba ekran kartı güç kablosu hangisi işlemci güç kablosu lütfen yardım
Eyw kardess PC yanarsa parasını alırım6+2 olanlar ekran karti 4+2 olanlar islemci olmali
Sypex abem be sen dersinde doğru çıkmazmiSolda duran 6+2 CPU için. Diğerleri GPU için.
Hocam cpu degil gpu 8pin. Gpu ekran karti cpu islemci. Karistirdiniz galibaSolda duran 6+2 CPU için. Diğerleri GPU için.
Ucuna göre söylemek belki yanlış da olabilir ama genelde CPU girişleri 8 pin oluyor.
Hayır karıştırmadım. CPU girişi 8 pin oluyor diye biliyorum. GPU girişi de 8 pin yada daha fazla olabilir.Hocam cpu degil gpu 8pin. Gpu ekran karti cpu islemci. Karistirdiniz galiba![]()
6+2 cpu için olmaz hocam.Solda duran 6+2 CPU için. Diğerleri GPU için.
Ucuna göre söylemek belki yanlış da olabilir ama genelde CPU girişleri 8 pin oluyor.
Yanlışım varsa özür dileyeyim o zaman.6+2 gpu , 4+4 cpu.
6+2 cpu için olmaz hocam.
Hersey karisti dogrusunu unuttum vallaYanlışım varsa özür dileyeyim o zaman.
Hocam herhalde tam tersi oturmuyor yuvasını tam tersimiYanlışım varsa özür dileyeyim o zaman.
Soket girislerinin fotosunu atabilir misiniz hocam hem yanlis biliyorsak ögrenmis oluruzHocam herhalde tam tersi oturmuyor yuvasını tam tersimi
Hallettim ilk başta tam tersini demişsinizSoket girislerinin fotosunu atabilir misiniz hocam hem yanlis biliyorsak ögrenmis oluruz