Haqqus GEN3 Sistem Eline Ulaşan Var mı?

haktanbugra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selam Dostlar,

Cumartesi gunu haqqus gen 3 satın alıp sipariş verdim 3 gundur hazırlanıyor henuz eline ulaşan var mı

Moderatörün son düzenlenenleri:

Umut ama pc den anlamayan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba whatsap üzerinden yazdım yogunluktan dolayı 1 güne kargoya veremediklerini fakat bu hafta içerisinde kargoya verileceği söylendi

shagolon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Pek anlamam ama bu işlerden lakin bizlerin paraları sermaye olarak kullanılıyor gibi geliyor böyle süreçlerin uzun olmasından.

shagolon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Benim görüşüm 200 mu stok 50 tanesi hazır olmalı en azından şimdi böyle yoğunluk var dediler mi bizlerin paraları ile ürünün parcalarini alıyor gibi geliyor sermayesiz ticaret yapmış oluyor.

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
3 günde sistemin test edilip size ulaşmasını beklemek biraz zor. O kadar sipariş, montaj ve test aşamasını göz önüne almanız gerek. E o zaman hazırda bulundursunlar derseniz de, onu yapamazlar çünkü müşteri özelleştirme yapıp alıyor veya bir ürün değişimi yapıyor. O yüzden sıfırdan topluyorlar. Pc hocasının bile 10 gündür ulaşmayan kargoları var . biraz sabır

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
Konu açmıştı montaj kısmında ordan gördüm bende sorarsınız aktif olunca. Umarım sizinki de kısa sürede gelir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri