Harddisk problemi yaşıyorum

Sablefog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba sevgili hocalarım. 
Ben epic games üzerinden gta 5 indirirken sabit disk sorunu algılandı hatası aldım. Ardından hdtune adlı programı indirip kurdum ve bu health kısmında bu sorunları aldım ne yapmalıyım 

KS

Sablefog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam reallocated sector count kırmızı ile gösterilmiş ve yanında failed yazıyor. Bunula birlikte reallocated event count ve current pending sector warning olarak belirtilmiş. Gta 5 dosyalırını indirme ve yazmada problem yaşamadım fakat doslayalrı pkuma ve işlem yapamada çok problem yaşadım. Gereğinden çok üzün sürdü ve yaklaşık 4 gb lık bir dosyayı doğrulaması 6 saat sürdü. Doğrulamanın ardından tekrar 4 gb daha indirmek istedi ben de kapattım

rAU8ej

rAUUMh

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Reallocated Event Count

[size=small]Yeniden konumlandırma işlemlerinin (Bad sector'de yer alnan verinin özel rezerve edilmiş disk bölümüne -ayrı bölüme- taşınması) sayısı. Bu özelliğin ham verisi, yeniden konumlandırılmış sektörlerde yer alan verilerin ayrı bir alana taşıma gişiminin toplam sayısını gösterir. Hem başarılı hem de başarısız girişimler gösterilir.[/size]

Diskiniz eski sanırım. Ömrü baya azalmış. Ondan kaynalı böyle bir hata alıyorsunuz

Bu tarz sorunu yaşayan kişileri ürünlerini garantiye göndererek sorunu çözmüş

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri