Merhaba dostlar lütfen öncelikle dikkatli okuyun sorunu tamamen anlatacağım. Geçenlerde kendi sistemimin arıza yapması üzerine yeni sistem aldım gelen sistem FreeDOS olarak geldi ve Windows kurmam gerekti neyse önceki sistemde kullandığım Harddisklerimi falan taktım ve M.2 Ye Windows kurmak için USB mi takıp başlattım sorun şu ki 4 saat boyunca uğraşmama rağmen 3 ayrı USB ile de format atamadım sonra Taktığım Harddisklerin SATA kablolarını sökünce birdenbire her şey olması gerektiği gibi çalışıp, windowsumu falan kurdum. Sonrasında ise sürücüleri falan güncelleştirdikten sonra HDD lerimi takmak istedim tekrar ve taktım ama bu sefer de biosta herhangi bir M.2 veya HDD görünmüyor hiçbir şekilde boot yapmıyor. HDD ler o kadar eski değil birisi 4-5 senelik ve daha geçen hafta kullandığım cihazlar.
Bazı arkadaşlar benzer şeyler yaşamış ama kesin bir çözüm yok acaba dedim bu RAİD sürücüleriyle vs. alakalı bir durum mu ne bilmiyorum ama yardımcı olabilirseniz çok güzel olur.
Bazı arkadaşlar benzer şeyler yaşamış ama kesin bir çözüm yok acaba dedim bu RAİD sürücüleriyle vs. alakalı bir durum mu ne bilmiyorum ama yardımcı olabilirseniz çok güzel olur.