Harici Harddisk okumuyor

Xant1a

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi akşamlar ben harici harddisk aldım ve pc takdığımda ışığı yanıyor ama okumuyor dedimkş harddiskdemi sorun var fakat başka pc takdığımda orda okudu bi tane daha pc takdım ordada okudu ve geldi fakat benim pc de okumuyor bu bilgisayar sağ tık yönet ordan harf değiştir demeyin kaç defa denedim olmadı lütfen yardım edin

KS

Xant1a

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Usb olarak bağladığınızda hiç bir tepki alamıyor musunuz? Direk anakart üzerinden bağlamayı denediniz mi?
büyük ihtimalle voltaj yetmiyo harddiske bunun çözümü var mı lütfen yardım edin çünkü diğer usbleri çıkardığımda tık tık tık diye ses geliyo ama okumuyo ama ışığı yanıyo

KS

Xant1a

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Sistem özellikleri nedir? Anakartınız driverları güncel mi? USB port gibi...
dün driver boosteri indirdim güncelledim ama anakart güncel mi emin değilim sistem özellikleri
8 gb ddr 3 ram
nvidia geforce 840 m 
intel i5-4210U 2.40 ghz

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Notebook olduğunu görmemiş hocam kusura bakmayın. Şimdi burada ki sorun voltaj kanyaklı gibi duruyor. Başka usb'leri okutma yapabiliyor musunuz ?

KS

Xant1a

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Notebook olduğunu görmemiş hocam kusura bakmayın. Şimdi burada ki sorun voltaj kanyaklı gibi duruyor. Başka usb'leri okutma yapabiliyor musunuz ?
evet, telefonumu şarj etdim hatda usb portunda okududa voltaj da olmuyo şimdi ben biosu güncelledim şu an yanımda değil harddisk taksam düzelmişidir sizce

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri