- Tepki
- 37
İniyor şu anda hocamNvidia kurulu geldiyse DDU ile driverları silin sonrasından aşağıdakini kurun Hemen İndirin'e basınız.;
![]()
NVIDIA App'i İndir
PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı.www.nvidia.com
Hocam inerken hata verdiNvidia kurulu geldiyse DDU ile driverları silin sonrasından aşağıdakini kurun Hemen İndirin'e basınız.;
![]()
NVIDIA App'i İndir
PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı.www.nvidia.com
Tüm sürücüleri güncelleyin ve kütüphane eksiklerinden dolayı hata alma ihtimaliniz yüksek kütüphanelerinizi yükleyin ( .net ) gibiEkli dosyayı görüntüle 11109dostlar pc daha yeni her şeyde bi hata veriyor sabahtan beri ne yapsam hata veriyor yok windos hatası yok valorant vanguard hatsı yok sürücü hatası allah rızası için anlayanlar ulaşsın bıkdım artık
DDU ile sürücüleri silip denediniz mi ?
Hocam direk format atsak düzelmezmiAşağıdaki videoyu izleyip yapabilirsiniz siz Nvidia için yapacaksınız.
Son çare olarak denenebilir ama nvidia yazılımını benim attığım yerden indirin.Hocam direk format atsak düzelmezmi
Hocam bios ekranına geldim ekranda kaldı format atmaya çalışdım atmadı formatı dosyalar hatalı dedi ekran kartı ve ana kartında sorun sarsanırım ne yapmam lazım lütfen yardım edin daha yeni almışdımSon çare olarak denenebilir ama nvidia yazılımını benim attığım yerden indirin.
Bios ekranında da kaymalar bozulmalar oluyorHocam bios ekranına geldim ekranda kaldı format atmaya çalışdım atmadı formatı dosyalar hatalı dedi ekran kartı ve ana kartında sorun sarsanırım ne yapmam lazım lütfen yardım edin daha yeni almışdım
Hocam aldığınız yeri arayıp sorununuz dan bahsedebilir misiniz genelde böyle durumda geri gönderin diyorlar sorunları çözüp geri size gönderiyorlar.Hocam bios ekranına geldim ekranda kaldı format atmaya çalışdım atmadı formatı dosyalar hatalı dedi ekran kartı ve ana kartında sorun sarsanırım ne yapmam lazım lütfen yardım edin daha yeni almışdım
Bios ekranında da kaymalar bozulmalar oluyor