Öneri Hava Soğutma Önerisi

cagri01oa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hava soğutma önerisi ama vatan bilgisayardan olsun ve lütfen linçlemeyin fiyat performans olursa sevinirim 2500 bütçem var sıvı soğutmada olabilir önerdiğiniz fiyat performans teşekürler.

bu 4 soğutucudan birini düşünüyorum tabi sizinde öneriniz varsa açığım

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
136
işlemcinizi bilmeden
işlemci soğutucusu tavsiyesi ???

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
Hava soğutma önerisi ama vatan bilgisayardan olsun ve lütfen linçlemeyin fiyat performans olursa sevinirim 2500 bütçem var sıvı soğutmada olabilir önerdiğiniz fiyat performans teşekürler.

iyi forumlar hocam. bu urunlerı tavsıye ederım:

hava sogutma:

sıvı sogutma:

3fanlı kasana sıgıyorsa:

vatandan tavsıye ıstemıssın baska sıtelere guvenmıyor olabılırsın orası sneın bılecegın ıs ancak ben de bu sıteden yakın zmaanda sıvı sogutma aldım. hem de 2 yıl bırebır degısım garantısı var sıfırıyla. bu yuzden bır bak derım.
benım aldıgım urun boyle paketlendı ıcınde faturasını da yollamıslar.
WhatsApp Görsel 2025-02-08 saat 22.21.22_987c6c5e.jpg

KS

cagri01oa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
iyi forumlar hocam. bu urunlerı tavsıye ederım:

hava sogutma:

sıvı sogutma:

3fanlı kasana sıgıyorsa:

vatandan tavsıye ıstemıssın baska sıtelere guvenmıyor olabılırsın orası sneın bılecegın ıs ancak ben de bu sıteden yakın zmaanda sıvı sogutma aldım. hem de 2 yıl bırebır degısım garantısı var sıfırıyla. bu yuzden bır bak derım.
benım aldıgım urun boyle paketlendı ıcınde faturasını da yollamıslar.
Ekli dosyayı görüntüle 40961
hocam 1. önerdiğiniz thermalright assasin king onu teknosada buldum onu alıcam işlmecim ryzen 5 5600 zaten öyle çok zorlamıyorumda sadece valorant cs lol sıvı soğutucuya gerek olduğunu düşünmüyorum çok teşekkür ederim sağolun.
https://www.teknosa.com/thermalrigh...0mm-intelamd-uyumlu-hava-sogutucu-p-784954150 bunu alıcam hocam

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
5600 ü stock fan sogutuyor sıcak bir yerde değilsen almana gerek yok

CP RedPanda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

6 gün önce thermalright sıvı sogutma aldim arkadaşlarım da hava soğumasını kullanıyor durumunu bilmiyorum ama vatandan fazladan para vermeni önermem

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
136
hocam 1. önerdiğiniz thermalright assasin king onu teknosada buldum onu alıcam işlmecim ryzen 5 5600 zaten öyle çok zorlamıyorumda sadece valorant cs lol sıvı soğutucuya gerek olduğunu düşünmüyorum çok teşekkür ederim sağolun.
https://www.teknosa.com/thermalrigh...0mm-intelamd-uyumlu-hava-sogutucu-p-784954150 bunu alıcam hocam

şunu al
iyzico ile ödeme yaparsan da 180 tl gibi para deöner hesabına
missss

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri