13600k kullanıyorum. scythe mugen 6 gibi bir üst seviye fan soğutucu ve mx6 macun kombinasyonuyla istediğimi elde edebildim. 14600k'nın daha az ısındığına dair ( çok güvenilir olmasada ) veriler gördüm. ama fark hava soğutma kalitesini 2nci plana atacak kadar değildi. 14600k 125w pl1 tdp li. pl2'si 181w.
kasa tam modelini öğrenirsin yada biliyorsundur. takılabilen cpu soğutucu max uzunluğunu öğrenirsin. alacağın hava soğutmayı öyle seçersin.
7 ısı borulu yüksekliği hakkında çelişkili bilgiler var. güzel ama bir araştır.
ID-Cooling SE-207-XT Slim İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
7 ısı borulu argb istersen 154mm yükseklikle buda olur:
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
daha uygun fiyatlı 6 ısı borulu (155mm) istersen:
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
buda olabilir 6 ısı borulu (152mm) :
Segotep FZ6 Pro İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
fiyatına göre şu çok güzel 6 ısı borulu ama 160mm:
Cougar Forza 85 İşlemci Soğutucu 3MFZA85.0001 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com