Hawk Fab V1 4800 TL Alınır Mı?

anifraxe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba arkadaşlar,

Koltuğum kırıldığı için uzun zamandır koltuk arayışındaydım. Hepsiburada üzerinde sepette %15 indirim ile 4800 TL'ye düşüyor koltuk. Bu fiyata alınır mı? Alınmaz derseniz iptal edeceğim. Başka koltuk önerileriniz varsa onlara da açığım. Maksimum 5000 TL'ye çıkabilirim. Eğer gerçekten fiyat farkına değecek olursa 6000 TL'ye de çıkabilirim belki ama gerçekten arada ki fiyat farkına değecek bir koltuk olmalı.

EXVEGA Andromeda koltuğunun da önerildiğini gördüm. Fakat nedense hiç güven vermiyor bana. Sanki göz boyamak için yapılmış bir koltuk gibi geliyor. Fotoğraflarda çok kaliteli çok karizmatik duruyor koltuk ama nedense güven vermiyor. Kullanan arkadaşlar varsa önerir mi? Ne yapmalıyım?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Valarfea

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar,

Koltuğum kırıldığı için uzun zamandır koltuk arayışındaydım. Hepsiburada üzerinde sepette %15 indirim ile 4800 TL'ye düşüyor koltuk. Bu fiyata alınır mı? Alınmaz derseniz iptal edeceğim. Başka koltuk önerileriniz varsa onlara da açığım. Maksimum 5000 TL'ye çıkabilirim. Eğer gerçekten fiyat farkına değecek olursa 6000 TL'ye de çıkabilirim belki ama gerçekten arada ki fiyat farkına değecek bir koltuk olmalı.

EXVEGA Andromeda koltuğunun da önerildiğini gördüm. Fakat nedense hiç güven vermiyor bana. Sanki göz boyamak için yapılmış bir koltuk gibi geliyor. Fotoğraflarda çok kaliteli çok karizmatik duruyor koltuk ama nedense güven vermiyor. Kullanan arkadaşlar varsa önerir mi? Ne yapmalıyım?
Hocam selamlar şuan ben de Exvega Andromeda isimli koltuk ile Hawk Fab V5 arasında kaldım. Sen hangisini aldın ve şikayetin varsa paylaşırsan çok sevinirim.

KS

anifraxe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam selamlar şuan ben de Exvega Andromeda isimli koltuk ile Hawk Fab V5 arasında kaldım. Sen hangisini aldın ve şikayetin varsa paylaşırsan çok sevinirim.
Merhaba, yeni bilgisayar aldığımdan dolayı bir süre bilgisayarsız kaldım ve hâliyle foruma falan hiç bakamadım. Cevapta bu kadar geciktiğim için kusura bakmayın.

Exvega markasını bence bir eleyin hocam en baştan. Bana hiç güven vermiyordu ve çok fazla olumsuz yorumu mevcuttu internette. Kullanan birkaç tanıdığa da rastladım ve iyi ki almamışım dedim. Ben Hawk aldım bu arada.

Ben xdrive ile Hawk arasında gidip gelmiştim ve Hawk'dan yana kullandım tercihimi. Hep kafamda bir soru işareti kalmıştı acaba xdrive Toryum nasıl koltuktu diye acaba onu mu alsaydım diye. Geçen gün Koçtaş veya İkea'da hangisi olduğunu hatırlamıyorum yanlış olmasın. Xdrive Toryum koltuğunu gördüm ve bir oturup deneyeyim dedim, sonuç olarak; Hawk aldığıma bin şükür ettim hocam. Bu fiyat bandında Hawk en iyi koltuk bence.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri