Hayırlı olsun? Geçmiş olsun?

KS

L3onistaken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
7k lık bir ürünü 4.8kya aldıysanız hayırlı olsun hocam
Evet çalıştığım şirket teknoloji ürünleri için geçerli kupon vermişti. Ancak farklı bir üründe değerlendirilebilir miydi diye sizlere de danışmak istedim. Teşekkürler hocam.
Hayırlı olsun, çok güzel bir ürün.
Teşekkürler hocam.

Hayırlı olsun çok iyi fiyat.
Teşekkürler hocam
Teşekkürler hocam

Trileçe Bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
54
Evet çalıştığım şirket teknoloji ürünleri için geçerli kupon vermişti. Ancak farklı bir üründe değerlendirilebilir miydi diye sizlere de danışmak istedim. Teşekkürler hocam.

Teşekkürler hocam.

Teşekkürler hocam

Teşekkürler hocam
Alabileceğin en iyi 240hz ips monitörlerinden biri aldiğin fiyat inanilmaz iyi kuponum olsa bende alirdim aynisini

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Selamlar, 4800 TL'ye bu ürünü satın aldım kupon ile birlikte. Fikirleriniz önemli teşekkürler.

Çok yakışıklı, şık bir monitör. Özellikleri gayet iyi, fiyatı da bedavadan bir tık pahalı. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

KS

L3onistaken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Alabileceğin en iyi 240hz ips monitörlerinden biri aldiğin fiyat inanilmaz iyi kuponum olsa bende alirdim aynisini
Çok teşekkürler hocam
Çok yakışıklı, şık bir monitör. Özellikleri gayet iyi, fiyatı da bedavadan bir tık pahalı. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Çok teşekkürler hocam
8 bit IPS sağlam bir monitör. Doğru bir seçim olmuş. Fiyat da harikulade
Çok teşekkürler hocam

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Bu monitörü daha iyi fiyata alabilir miydiniz bilmiyorum çok güzel fiyata almışsınız hayırlı olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri