HAZIR SİSTEM ALACAĞIM PC HOCASINI BEKLEMELİMİYİM?

Mehmet Gökhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Merhaba arkadaşlar kendime ilk defa oyun için pc alıyorum ve zaman da kaybetmek istemiyorum sizce PC hocasının yeni sistemini beklemelimiyim yoksa aşağıdaki sitemi almalımıyım ?? Anakartta ASUS PRIMDE B450M-K II kullanılacak. Ekranıda sistemdeki önerilen monitörlerden asus olanı alacağım toplamda 16.5 K oluyor.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Merhaba arkadaşlar kendime ilk defa oyun için pc alıyorum ve zaman da kaybetmek istemiyorum sizce PC hocasının yeni sistemini beklemelimiyim yoksa aşağıdaki sitemi almalımıyım ?? Anakartta ASUS PRIMDE B450M-K II kullanılacak. Ekranıda sistemdeki önerilen monitörlerden asus olanı alacağım toplamda 16.5 K oluyor.

Önerilen kasanın PSU kötü herhangi bir elektirik arızasında parçalar zarar görebilir.

Aozy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
Beklemeni oneririm, taner hocam son zamanlarda cok guzel sistemler cikartiyor. Tarih hala belli degil ama acikladiginda emin ol bekledigine deymis olur.

KS

Mehmet Gökhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Beklemeni oneririm, taner hocam son zamanlarda cok guzel sistemler cikartiyor. Tarih hala belli degil ama acikladiginda emin ol bekledigine deymis olur.
Zaten şuana kadar durma sebebim o yoksa direk sistemi almıştım güzel bir fırsat kaçırırım die durdum ama hala açıklma gelmedi en azından tarih belli olsa

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Zaten şuana kadar durma sebebim o yoksa direk sistemi almıştım güzel bir fırsat kaçırırım die durdum ama hala açıklma gelmedi en azından tarih belli olsa
Valla kanka bizde bekliyoruz beklemede kal en azından fırsat kaçırmazsın.

Ulas_Erdoone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Açıkçası ben de bekliyorum. Fakat kampanyalı hazır sistem çıkacak diye fiyatların yükselişine tanık oldum. 28 ekim bekliyorum

KS

Mehmet Gökhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Açıkçası ben de bekliyorum. Fakat kampanyalı hazır sistem çıkacak diye fiyatların yükselişine tanık oldum. 28 ekim bekliyorum
28 Ekim neden sistem tahmini o zaman mı paylaşılacak

Bu sistem nasıl

Son düzenleme:

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Bu sistem nasıl
Şuanda içeriğini göremiyorum ama fotoğrafta kasanın PowerB. olduğunu gördüm eğer oysa ve PSU da PowerB. İse alınmaz.
Herhangi bir elektrik arzasında sistemdeki parçalara zarar verebilir.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Şuanda içeriğini göremiyorum ama fotoğrafta kasanın PowerB. olduğunu gördüm eğer oysa ve PSU da PowerB. İse alınmaz.
Herhangi bir elektrik arzasında sistemdeki parçalara zarar verebilir.
Evet psuda powerboost hocam.

28 Ekim'de teknoloji ürünleriyle alakalı bir indirim var diyorlar muhtemelen o yüzden bekliyorlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri