Hazır Sistem Alacağım Şimdi Almalımıyım Yoksa Bir Süre Beklemeli Miyim ?

eren.ozkann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Başlıkta dediğim gibi 1 2 ay sonra bütçem artar bu sürede sizce pchocası donanım arşivi gibi kişilerden fp ürünümü beklemeliyim

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Şuan ne kadar bütçen var?

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Modartın sistemi vardı 11k 4kya da monitör alırdın. Bence biraz bekle. İleriki zamanlarda tekrardan sistem düşer.

Furaycy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bende beklemeyi düşünüyorum ztn 1 2 ay hem bütçem o zmn 17 18 k ya çıkar
pc hocası cidden güzel sistemler paylaşıyor çoğunlukla akşam 5 le 8 arası youtube yüklüyor o saatlerde bak youtube ben öyle yaparak 1ay galiba oluyor 14kya 3060 12gb i5 12400f sistemini aldm fiyatına manyaktı yani şimdi mi alıyım sonra mı alıyım brz sabır gerektiriyor alırsın daha iyisi gelir şuan piyasada karne indirimleri dolaşıyor ama bence kötü bi modartın fiyatına göre iyi

KS

eren.ozkann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
pc hocası cidden güzel sistemler paylaşıyor çoğunlukla akşam 5 le 8 arası youtube yüklüyor o saatlerde bak youtube ben öyle yaparak 1ay galiba oluyor 14kya 3060 12gb i5 12400f sistemini aldm fiyatına manyaktı yani şimdi mi alıyım sonra mı alıyım brz sabır gerektiriyor alırsın daha iyisi gelir şuan piyasada karne indirimleri dolaşıyor ama bence kötü bi modartın fiyatına göre iyi

Modarrt sistem fiyatı gayet iyiydi aslında ama kasa ve ssd kötüydü onları özelleştirme onun fiyatında 14 k ya yaklaşıyordu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri