Hazır Sistem Aldım Tamını Ne Zaman Gelir?

üzeyir009

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Gencer'den pc hocaısın tavsıyesı uzerıne aldıgım toplama sıstem tahmını ne zaman gelır sıtede sureklı hazırlanıyor yazıyor'da kargoya ne zaman verılır acaba sızce

msk199412

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Ben v2.1 almıştım siparişten 4 gün sonra elime geçti.

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
7gün az sabredin arkadaşlar geçen bi ark gördüm önceki gün şiparş vermiş daha gelmedi diye şikayetçi

KS

üzeyir009

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Dava açma hakkı doğar en fazla misli misli alirim

appali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Çarşamba günü sipariş verdim, bugün çarşamba :) 1 haftadır 'Hazırlanıyor' görünmekte. Bu süre boyunca bisürü şey aldım olmadı geri iade ettim değiştirdim hala gencerlerden ürün gelmedi :) neyse güzel sistem yapıyorlar çok sağolsunlar yine de

iamdogukan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Çarşamba günü sipariş verdim, bugün çarşamba :) 1 haftadır 'Hazırlanıyor' görünmekte. Bu süre boyunca bisürü şey aldım olmadı geri iade ettim değiştirdim hala gencerlerden ürün gelmedi :) neyse güzel sistem yapıyorlar çok sağolsunlar yine de
7 iş gününü doldurmaya çalışıyorlar sanırım. 7 iş günü dolunca kargoya verilir 2-3 gün de kargo bekleriz.😂

KS

üzeyir009

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
7 iş günü geçi ce mahkeme yolu seçeneği var

iamdogukan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hocam durumu hâlâ aynı mı ?

appali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Durum hala aynı. Çarşamba 23:00 da sipariş vermiştim 31 mayıs 23:00, bugün günlerden perşembe. 6. İş günündeyiz, 7 iş gününe teslim edilir diyordu 6. İş günündeyiz ve hala sistem kargoya verilmedi.
Mail attığımda da daha 4. İş günündesiniz az bekleyin diyorlar :) abi madem yoğunsunuz söyleyin çok yoğunuz 2 hafta içerisinde teslimat yapılacak deyin bizi bekletmeyin.

Kargom gelince başlığa yazarım dostum, hala hazırlanıyor görülmekte

Mduran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Bir şeyi beklemek zor helede binbir zorlukla alip heves ettigin bir şey ise bu daha da zor geliyor insana beklemek o konuda seni çok iyi anliyorum...

astarcı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ben de bekliyorum günlerdir. Keşke biraz daha hızlı olunsa. İlk pc bu alabildiğim. 10 dkda bircsayfa yeniliyorum günlerdir

Mduran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Bende cuma gece ince hesaptan gaming gecesinden aldiydim geri iptal etmek zorunda kaldim kasa aldik geri kalan hic bir sey yok alacak parada yok die iptal ettim malesef :(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri