Öneri Hazır Sistem Arc B580

brex11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
INTEL
Ekran Kartı
ARC B580
Merhabalar kolay gelsin . Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Arc B580 ekran kartlı hazır sistem almayı düşünüyorum. Hem fiyat hem bellek olarak işimi görür diyorum. Çünkü bütçeye uygun bu sistemler oluyor. İtopya ve incehesap ta bu sistemlerden var . Yardımınıza ihtiyaç duyduğum konu ise ; hangi site alış ve sonrasında güvenilir ? Ve bu sitelerde olan modellerin birini donanımdan çok anlamadığımdan benim için özelleştirmeniz.

PXLISS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Merhabalar kolay gelsin . Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Arc B580 ekran kartlı hazır sistem almayı düşünüyorum. Hem fiyat hem bellek olarak işimi görür diyorum. Çünkü bütçeye uygun bu sistemler oluyor. İtopya ve incehesap ta bu sistemlerden var . Yardımınıza ihtiyaç duyduğum konu ise ; hangi site alış ve sonrasında güvenilir ? Ve bu sitelerde olan modellerin birini donanımdan çok anlamadığımdan benim için özelleştirmeniz.
Ben resimde ki parçaları ekledim 28.191,21 tl'ye geldi.

Ekli dosyalar

• anakart.PNG
    anakart.PNG
    54.5 KB · Görüntüleme: 9
  • kasa.PNG
    kasa.PNG
    48.9 KB · Görüntüleme: 7
  • ram.PNG
    ram.PNG
    20.1 KB · Görüntüleme: 7
  • soğutucu.PNG
    soğutucu.PNG
    55.4 KB · Görüntüleme: 7
KS

brex11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

PXLISS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Tamamdır sistemi incelerim . Peki incehesap veya itopya sitelerinin satış ve sonrası müşteri memnuniyetleri konusunda hangisini tercih edersiniz ? Siz gerçi itopyadan sistemi toparladınız ama ikisinden de hiç alışveriş yapmadım .
Hocam ikisi de bilindik firmalar sorun yaşıyacağınızı sanmam, 4-5 farklı siteden B580 sistemlere baktım.Parça/fiyat olarak en iyi bu geldi o yüzden itopya dan topladım.

KS

brex11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ikisi de bilindik firmalar sorun yaşıyacağınızı sanmam, 4-5 farklı siteden B580 sistemlere baktım.Parça/fiyat olarak en iyi bu geldi o yüzden itopya dan topladım.
Tamamdır teşekkür ederim hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri