wifi ile bağlanmak için bundan almanız gerekiyor, size onerım modemden cat6 kablo çekmeniz pcye ve kablolu bağlanmanız.merhaba az önce gaming gen den hazır sistem aldım ve kaç günde gelir acba ve önerebileceginiz beyaz klavye var mı 1000 tl bandında birde kasayı nası wifi ye baglayacagım
Msi vikor g30 du galiba onu al gamebooster almamerhaba az önce gaming gen den hazır sistem aldım ve kaç günde gelir acba ve önerebileceginiz beyaz klavye var mı 1000 tl bandında birde kasayı nası wifi ye baglayacagım
cat6 kablo dediginiz lan kablosu mu acbawifi ile bağlanmak için bundan almanız gerekiyor, size onerım modemden cat6 kablo çekmeniz pcye ve kablolu bağlanmanız.
beyaz klavye olarakta buna bakabilirsiniz.![]()
Teknobab Ac1300 Mbps Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı - Fiyatı, Yorumları
Teknobab Ac1300 Mbps Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G918B-WH ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
dediginiz bumu acbaMsi vikor g30 du galiba onu al gamebooster alma
Evetcat6 kablo dediginiz lan kablosu mu acba
dediginiz bumu acba
![]()
MSI Vigor GK30 Türkçe RGB Beyaz Klavye Mouse Gaming Combo Set | ITOPYA
MSI Vigor GK30 Türkçe RGB Beyaz Klavye Mouse Gaming Combo Set En iyi fiyat seçenekleri ile VIGOR GK30 COMBO WHITE TR ITOPYA'dawww.itopya.com
onumuzdekı hafta içi kargoya verirler hafta sonuna kadar gelirmerhaba az önce gaming gen den hazır sistem aldım ve kaç günde gelir acba ve önerebileceginiz beyaz klavye var mı 1000 tl bandında birde kasayı nası wifi ye baglayacagım