- Tepki
- 1
Bütçe 13.500 tl dostlar hazır sistem tavsiyesi
keske erkenden gelseydiniz cok iyi fiyatlı bir sistem vardı stogu bitti. Bütceni cıkartabilirsenizBütçe 13.500 tl dostlar hazır sistem tavsiyesi
Önceden ne kadardıkeske erkenden gelseydiniz cok iyi fiyatlı bir sistem vardı stogu bitti. Bütceni cıkartabilirseniz
MANTIS-DUAL3060 / INTEL i3-12100F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-DUAL3060 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
I5 12400f rtx 3060 v2 12gb 13.999Önceden ne kadardı
AMD ekran kartı alıcaksa bile wattman hatasını hatırlatalımrtx 3060 ın ağır önündeBLADE-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
https://www.gaming.gen.tr/urun/2655...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
buda sadece kasa ve psu farklı kasa kötü gibi görünsede her yeri mesh ben şahsen ikisinede okeyim göz zevki benim göz zevki umrumda olmadığı için ben 13500 tl olanı söylerdim.
Reis amdyi çok kötülüyorlar nesi var ekran kartınınAMD ekran kartı alıcaksa bile wattman hatasını hatırlatalım
Stoğu var şuan 1bn tl koysam alırımdaI5 12400f rtx 3060 v2 12gb 13.999
wattman alacek diye yok ama Alabilir sorunsuz calıstıgını söylüyorsun ama 2 saat önce bir yayıncı amd kartı cöktü ve oyunlara giremedi perfomansı olabilir ama sorunlu ve riskliwatman alacak diye birşey yok ben rx 5500 xt 3 yıl 1 yıldır rx 6800 kullandım ve kullanıyorum 1 kere watman yemedim. Ve alacağın garantisi yok rtx 3060 dan rahat en az % 35,40 daha güçlü kartlı sistemi daha ucuza almak varken alayım yakınımdaki herkese amd öneriyorum çünkü çok uygun ve sorunsuz kullanıyorlar.
Ben buna yazılımsal demem açıkçası. Wattman hatası daha çok donanımsal bir sorun. Ekran kartı cevap vermeyi kestiği zaman bu hata ortaya çıkmakta. Bunun sebebi gördüğüm kadarıyla Sapphire gibi üreticilerin kartlarını fütursuzca overclock etmesi.Reis amdyi çok kötülüyorlar nesi var ekran kartının
Stoğu var şuan 1bn tl koysam alırımda
Vento kasayı bedavaya alabiliyorum şimdi baktım güzel görünüyor aslında kasada fazladan fan bile varrtx 3060 ın ağır önündeBLADE-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
https://www.gaming.gen.tr/urun/2655...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
buda sadece kasa ve psu farklı kasa kötü gibi görünsede her yeri mesh ben şahsen ikisinede okeyim göz zevki benim göz zevki umrumda olmadığı için ben 13500 tl olanı söylerdim.
benim kullandığım marka da sapphirewattman alacek diye yok ama Alabilir sorunsuz calıstıgını söylüyorsun ama 2 saat önce bir yayıncı amd kartı cöktü ve oyunlara giremedi perfomansı olabilir ama sorunlu ve riskli
Ben buna yazılımsal demem açıkçası. Wattman hatası daha çok donanımsal bir sorun. Ekran kartı cevap vermeyi kestiği zaman bu hata ortaya çıkmakta. Bunun sebebi gördüğüm kadarıyla Sapphire gibi üreticilerin kartlarını fütursuzca overclock etmesi.
Bu hatanın eski adı AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti idi. Şimdi sürücüler güncellenince adı Wattman oldu. Sorun aynı, hata farklı...
hocam bak bende biliyorum AMD saf Gücte Zirve amd Kötülemiyorum Amd Alıcaksa Bİle dezavantajlarını Bİlerek Almasını Söylüyorum ve acıga getiriyorum evet amd oyunda güclü olabilir ama dezavantajları cok. alanların sayısı az değil görünmemeleridirbenim kullandığım marka da sapphire
bu videoda fps testi var üstün körü bak watman hatası denk gelebilir olmayacağın garantisi yok diye biliyorum ama yiyenlerde ayda 3 4 defa anca yiyor galiba geçen sene görmüştüm şuan watman alan ya bana denk gelmedi ya da ben görmedim hata alanların sayısı çok az herhalde
Eyv reis bakarımYarın donanım arşivi 12100F işlemcili muhtemelen yanında rtx3060 veya onun ayarında bir kartla sistem çıkaracak ona bir bak derim.