Hazır Sistem Tavsiye?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Bütçe 13.500 tl dostlar hazır sistem tavsiyesi
keske erkenden gelseydiniz cok iyi fiyatlı bir sistem vardı stogu bitti. Bütceni cıkartabilirseniz

KS

h.sincar72

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

faruk1643

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
rtx 3060 ın ağır önünde

https://www.gaming.gen.tr/urun/2655...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
buda sadece kasa ve psu farklı kasa kötü gibi görünsede her yeri mesh ben şahsen ikisinede okeyim göz zevki benim göz zevki umrumda olmadığı için ben 13500 tl olanı söylerdim.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
rtx 3060 ın ağır önünde

https://www.gaming.gen.tr/urun/2655...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
buda sadece kasa ve psu farklı kasa kötü gibi görünsede her yeri mesh ben şahsen ikisinede okeyim göz zevki benim göz zevki umrumda olmadığı için ben 13500 tl olanı söylerdim.
AMD ekran kartı alıcaksa bile wattman hatasını hatırlatalım

faruk1643

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
watman alacak diye birşey yok ben rx 5500 xt 3 yıl 1 yıldır rx 6800 kullandım ve kullanıyorum 1 kere watman yemedim. Ve alacağın garantisi yok rtx 3060 dan rahat en az % 35,40 daha güçlü kartlı sistemi daha ucuza almak varken alayım yakınımdaki herkese amd öneriyorum çünkü çok uygun ve sorunsuz kullanıyorlar.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
watman alacak diye birşey yok ben rx 5500 xt 3 yıl 1 yıldır rx 6800 kullandım ve kullanıyorum 1 kere watman yemedim. Ve alacağın garantisi yok rtx 3060 dan rahat en az % 35,40 daha güçlü kartlı sistemi daha ucuza almak varken alayım yakınımdaki herkese amd öneriyorum çünkü çok uygun ve sorunsuz kullanıyorlar.
wattman alacek diye yok ama Alabilir sorunsuz calıstıgını söylüyorsun ama 2 saat önce bir yayıncı amd kartı cöktü ve oyunlara giremedi perfomansı olabilir ama sorunlu ve riskli

Reis amdyi çok kötülüyorlar nesi var ekran kartının

Stoğu var şuan 1bn tl koysam alırımda
Ben buna yazılımsal demem açıkçası. Wattman hatası daha çok donanımsal bir sorun. Ekran kartı cevap vermeyi kestiği zaman bu hata ortaya çıkmakta. Bunun sebebi gördüğüm kadarıyla Sapphire gibi üreticilerin kartlarını fütursuzca overclock etmesi.

Bu hatanın eski adı AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti idi. Şimdi sürücüler güncellenince adı Wattman oldu. Sorun aynı, hata farklı...

AMD ve NVIDIA arasındaki fark​

Çok temel olarak bi kaç örnek vermem gerekirse NVIDIA'nın DLSS RTX gibi özellikleri vardır Ray Tracing (RTX) ışıkları ve gölgeleri, teknolojisi sayesinde gerçekte nasılsa öyle yanstır DLSS ise "kenar yumuşatma (anti aliasing) işlemi görmemiş birçok kareyi alır ve ardından, her biri için süper örnekleme (super sampling) veya birikimli işleme (accumulation rendering) kullanarak, birbirine uyan mükemmel kareler oluşturur." AMD ekran kartlarında bu özelliğe yakın FSR vardır ama DLSS bir donanım fsr yazılımdır, Kısacası AMD daha uygun daha performanslıdır bazen sorun yaratabiliyor NVIDIA da daha pahalıdır ama artıları çoktur

Son düzenleme:
KS

h.sincar72

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
rtx 3060 ın ağır önünde

Vento kasayı bedavaya alabiliyorum şimdi baktım güzel görünüyor aslında kasada fazladan fan bile var

faruk1643

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
wattman alacek diye yok ama Alabilir sorunsuz calıstıgını söylüyorsun ama 2 saat önce bir yayıncı amd kartı cöktü ve oyunlara giremedi perfomansı olabilir ama sorunlu ve riskli

Ben buna yazılımsal demem açıkçası. Wattman hatası daha çok donanımsal bir sorun. Ekran kartı cevap vermeyi kestiği zaman bu hata ortaya çıkmakta. Bunun sebebi gördüğüm kadarıyla Sapphire gibi üreticilerin kartlarını fütursuzca overclock etmesi.

Bu hatanın eski adı AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti idi. Şimdi sürücüler güncellenince adı Wattman oldu. Sorun aynı, hata farklı...
benim kullandığım marka da sapphire

bu videoda fps testi var üstün körü bak watman hatası denk gelebilir olmayacağın garantisi yok diye biliyorum ama yiyenlerde ayda 3 4 defa anca yediğini falan yazmıştı galiba geçen sene görmüştüm şuan watman alan ya bana denk gelmedi ya da ben görmedim hata alanların sayısı çok az herhalde. ben hiç bir zaman yemedim yakın arkadaşlarımda da amd sapphire marka var sıkıntısız kullanıyor benin aldırmıştım.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
benim kullandığım marka da sapphire

bu videoda fps testi var üstün körü bak watman hatası denk gelebilir olmayacağın garantisi yok diye biliyorum ama yiyenlerde ayda 3 4 defa anca yiyor galiba geçen sene görmüştüm şuan watman alan ya bana denk gelmedi ya da ben görmedim hata alanların sayısı çok az herhalde
hocam bak bende biliyorum AMD saf Gücte Zirve amd Kötülemiyorum Amd Alıcaksa Bİle dezavantajlarını Bİlerek Almasını Söylüyorum ve acıga getiriyorum evet amd oyunda güclü olabilir ama dezavantajları cok. alanların sayısı az değil görünmemeleridir

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Yarın donanım arşivi 12100F işlemcili muhtemelen yanında rtx3060 veya onun ayarında bir kartla sistem çıkaracak ona bir bak derim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-03-31-10-09-43-48_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    Screenshot_2023-03-31-10-09-43-48_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    574.5 KB · Görüntüleme: 7

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri