Öneri Hazır Sistem Toplama 20K-25K Arası(Fps Oyunlar Için)(Nisan 2023)

Msk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Hazır sistem toplamak istiyorum. Bütçe 20-25K arası.

Daha çok FPS tarzı oyunlar oynuyorum(valorant, COD, apex, CS vs.) . İyi bir FPS alabileceğim 20-25K arası hazır sistem önerilerinizi bekliyorum.

Gözüme çarpan aşağıdaki iki sistem var. Siz hangisini tercih ederdiniz ve bunun dışında başka hazır sistem önerilerinizi de bekliyorum :)

Ek olarak 1tb kingston ssd'li aşağıdaki nasıldır?

Teşekkürler

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Merhabalar,

Hazır sistem toplamak istiyorum. Bütçe 20-25K arası.

Daha çok FPS tarzı oyunlar oynuyorum(valorant, COD, apex, CS vs.) . İyi bir FPS alabileceğim 20-25K arası hazır sistem önerilerinizi bekliyorum.

Gözüme çarpan aşağıdaki iki sistem var. Siz hangisini tercih ederdiniz ve bunun dışında başka hazır sistem önerilerinizi de bekliyorum :)

Teşekkürler
İlk Sistem

KS

Msk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sizce soğutucu eklenmeli mi, yoksa soğutucu olmadan yeterli olur mu bu belirttiğim FPS oyunlar için? İlk sistem seçme nedeniniz nedir?

1. Sistem daha mantıklı.
Sizce nedeni nedir?

Gigabyte markalı ekran kartı düşünmüyorum, teşekkürler

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Sizce soğutucu eklenmeli mi, yoksa soğutucu olmadan yeterli olur mu bu belirttiğim FPS oyunlar için? İlk sistem seçme nedeniniz nedir?

Sizce nedeni nedir?

3 tane kasa fanı eklenebilir

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,691

Sizce nedeni nedir?

Hepsinde sogutucu gerekli eğer iyi bir soğutucu alicaksaniz intel 13600 kf daha mantıklı ama yok çok iyi alamam max 1k veririm diyorsan 1. Daha mantıklı

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
402 TL farkla kasa Asus Tuf yapıyorsun ( bildiğim kadarıyla geri ödeme kampanyası var )
452 TL farkla SSD 1TB Kingston yapıyorsun mis gibi

402 TL farkla kasa Asus Tuf yapıyorsun ( bildiğim kadarıyla geri ödeme kampanyası var )

İntel istiyorsan aynı özelleştirmeler bu sistem içinde geçerli

KS

Msk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

İntel istiyorsan aynı özelleştirmeler bu sistem içinde geçerli

CORSAIR H100 RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu ile intel i5- 12400f ve tuf kasa ile nasıl olur?​

Anakart olarak ASUS PRIME B660M-K yeterli olur mu? ASUS PRIME B760M-A yükseltsem ne gibi avantajı olur?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri