Merhabalar,
Hazır sistem toplamak istiyorum. Bütçe 20-25K arası.
Daha çok FPS tarzı oyunlar oynuyorum(valorant, COD, apex, CS vs.) . İyi bir FPS alabileceğim 20-25K arası hazır sistem önerilerinizi bekliyorum.
Gözüme çarpan aşağıdaki iki sistem var. Siz hangisini tercih ederdiniz ve bunun dışında başka hazır sistem önerilerinizi de bekliyorum
Ek olarak 1tb kingston ssd'li aşağıdaki nasıldır?
Teşekkürler
Hazır sistem toplamak istiyorum. Bütçe 20-25K arası.
Daha çok FPS tarzı oyunlar oynuyorum(valorant, COD, apex, CS vs.) . İyi bir FPS alabileceğim 20-25K arası hazır sistem önerilerinizi bekliyorum.
Gözüme çarpan aşağıdaki iki sistem var. Siz hangisini tercih ederdiniz ve bunun dışında başka hazır sistem önerilerinizi de bekliyorum
DFT-TARIH / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DFT-TARIH oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
ELRAENN-GG / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELRAENN-GG oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Ek olarak 1tb kingston ssd'li aşağıdaki nasıldır?
RAPTOR-3070 / INTEL i5-13400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
RAPTOR-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ve INTEL Core i5-13400F işlemci ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Son düzenleme: