Hazır sistem

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocalarım tekrar merhaba 35-38k aralığında bütçem var ama ne kadar minimumize edersem o kadar iyi . Hâla bir sistem alamadım bazı sebeplerden dolayı. GG deki elraenin 3070ti'lı sistemi hoşuma gitti. Sizce modartın full asus 23-25k aralığında denilen sistemi beklemeli miyim? Yada elraen sistemi sadece ssd yi
XPG 1TB S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB/ 1900MB)
Bu yaparak alayım mı?
Ayrıca asus ekosisteminden ayrılmak istemiyorum mümkün olduğunca. Bu yüzden asus marka monitör tavsiyeniz var m? Bir çok monitör stok dışı. Klavye ve mouse a karar verdim 2.5k tutuyor şuanlık. Yardımlarınızı bekliyorum

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Hocalarım tekrar merhaba 35-38k aralığında bütçem var ama ne kadar minimumize edersem o kadar iyi . Hâla bir sistem alamadım bazı sebeplerden dolayı. GG deki elraenin 3070ti'lı sistemi hoşuma gitti. Sizce modartın full asus 23-25k aralığında denilen sistemi beklemeli miyim? Yada elraen sistemi sadece ssd yi
Bu yaparak alayım mı?
Ayrıca asus ekosisteminden ayrılmak istemiyorum mümkün olduğunca. Bu yüzden asus marka monitör tavsiyeniz var m? Bir çok monitör stok dışı. Klavye ve mouse a karar verdim 2.5k tutuyor şuanlık. Yardımlarınızı bekliyorum
elreanin sistemi üst düzey bi sistem ve marka kalite olarak çok iyi bence alınabilir monitöre gelirsekte öneri yapıcam

KS

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
elreanin sistemi üst düzey bi sistem ve marka kalite olarak çok iyi bence alınabilir monitöre gelirsekte öneri yapıcam
Çok sağolun hocam. Bekliyorum. Monitör fiyatları çok artmış ve aklımda olanların stoğu yok. Va panel alsam çok mu sorun yaşarım

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Bu yaparak alayım mı?
monitör olarak asusun 2k monitörleri az sayılır ve fiyatları çok uçuk düşük fiyat bandında en iyisi bence bu

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Çok sağolun hocam. Bekliyorum. Monitör fiyatları çok artmış ve aklımda olanların stoğu yok. Va panel alsam çok mu sorun yaşarım
va panel le bence çok sorun yaşamassın çok kullanıcısı var sadece renkleri biraz kotü gösteriyor ips göre ve bazı markalarda ghosting çok oluyor

KS

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
KS

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
ips düşünürsende bu var
Bu daha iyi hocam mimarlık için alıyorum oyun arka planda renk açısından daha iyi olur diye düşünüyorum

Ben de bu ikisini buldum ama sizin attıklarınız dahil içlerinde en iyisi hangisi size göre

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Bu daha iyi hocam mimarlık için alıyorum oyun arka planda renk açısından daha iyi olur diye düşünüyorum
mimarlık için ips daha iyi olur tabiki aynen bu monitörü alın siz tabiki biraz yotubda araştırın belki bilmediğimiz bir kronik sıkıntısı olabilir ama gigabyte iyi bir markadır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri